18 / 07 / 2024

Amira Kabdrakhmanova

Amira Kabdrakhmanova

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova ve Tuerxun Reyılan tarafından kuruldu.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gulmıra Nasırova tarafından kuruldu.

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova ve Tuerxun Reyılan tarafından kuruldu.

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi, Levent Pelesen, F.M. Leo Jozef Van Camfort, Mehmet Turan Onur, Sami Amira tarafından 25 Eylül tarihinde kuruldu.

Garabet Balyan kimdir?

Garabet Amira Balyan, mimar oğlu Nigoğos Balyan'la birlikte yaptığı Dolmabahçe Sarayı ile anılan mimardır. Garabet Amira Balyan, Çırağan Sarayı, Yıldız Köşkü, Askeri Müze gibi eserler bırakmıştır. Peki Garabet Balyan kimdir? İşte biyografisi...

Nigoğos Balyan kimdir?

Nigoğos Balyan, Garabet Amira Balyan'ın oğlu ve Sarkis Balyan'ın kardeşidir. Nigoğos Balyan, Dolmabahçe Sarayı, Ortaköy Camii, Tophane Saat Kulesi, Dolmabahçe Saat Kulesi'nin mimarıdır. Peki, Nigoğos Balyan kimdir?

Suudi Prens Bodrum'da 600 dönümlük arsa alıp tesis yapacak!

Muğla Bodrum'a eşi Prenses Amira ve kızları ile gelen Suudi Prens El Velid bin Tallal Bin Abdülazis El Suud, Gökova Körfezi Kartal Koyu'nda yer alan Kara Ada manzaralı 600 dönümlük arsayı çok beğenerek satın alınması için talimat verdi

Amira Kabdrakhmanova Haberi

Amira Kabdrakhmanova
Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amira Kabdrakhmanova, Yerbol Kabdrakhmanova, Rashidam Anayatova, Tuerxun Reyılan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Avatar Travel Turizm Organizasyon İnşaat Emlak Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su...