15 / 05 / 2024

Amiral Nejat Özgece

Amiral Nejat Özgece

1982 yılında 2 bin kişilik kapalı alana sahip Kadıköy İskelesi hizmete açılmış. Yapımı üç yıl süren, aynı anda iki vapurun yanaşabileceği yeni iskele 125 milyon liraya mal olmuş.

Ekonomist Nejat Özonay: Konut yatırımı olmazsa kiralar düşmez!

Merkez Bankası, birden fazla konuta sahip olanlara yönelik vergilendirme politikalarının gözden geçirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından ekonomist Nejat Özonay, konut piyasasını masaya yatırdı. 

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

Ekonomi Uzmanı Nejat Özonay'dan Türk yatırımcılara uyarı!

Yatırımcıların gözünden borsanın değerlendirilmesi: Nejat Özonay'ın dikkat çeken tweetleri... İşte ayrıntılar...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Ekonomist Nejat Özonay, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir dizi tweette, Borsa İstanbul'da yaşanan yükselişler ve düşüşlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özonay, yükseliş dönemlerinde yatırımcıların cesaretlendiğini ve hızlı çıkışlarda ihtiyatsız davrandıklarını belirtti.

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Yeni Amiral Gemisi Tablet Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarım detayları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

Amiral gemisine kafa atan fiyat performans telefon Meizu 20 pro tanıtıldı! İşte 31 mart 2023 fiyat listesi

Çinli teknoloji markası Meizu, binlerce kişinin merakla beklediği 20 Pro amiral gemisi akıllı telefonunu tanıttı. İşte heyecanla beklenen Meizu 20 Pro akıllı telefon özellikleri ve fiyatı...

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikleri amiral gemisi fiyatı performans ürünü! OnePlus 11 geliyor

İnsanlar fiyat performan ürünlerine yönelmişken, OnePlus 11'le son dönemlerde ismini duyuran Çinli firma atağa kalktı ve ürettiği amiral gemisi telefonu uygun fiyatla çıkarmaya karar verdi.

Amiral Nejat Özgece Haberi

Amiral Nejat Özgece



YENİ KADIKÖY İSKELESİ AÇILDI


  2000 kişilik kapalı alana sahip iskele 125 milyon liraya mal oldu


  Yapımı üç yıl süren Kadıköy iskelesi, dün Denizcilik Bankası Genel Müdürü'nce hizmete açıldı.

  Aynı anda iki vapurun yanaşabileceği 2000 kişilik kapalı salona sahip iskelenin yapımı için 125 milyon lira harcandı. Eni 30, boyu 100 metre olan yeni Kadıköy İskelesi'ne, Karaköy-Sirkeci-Eminönü arasında çalışacak vapurlar yanaşacak.

  İskelenin açılış töreninde bir konuşma yapan Denizcilik Bankası Genel Müdürü Emekli Amiral Nejat Özgece, Kadıköy - Haydarpaşa - Karaköy ve Kadıköy - Eminönü hatlarında yılda 60 milyon yolcu taşınacağını belirtti.


(1982 yılında Reşat Altın 14.548 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 9 Ekim...