30 / 04 / 2024

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 



Ancak P60 Pro'nun Malezya'da Çin'e göre biraz daha pahalı olduğunu belirtmekte fayda var. Malezya'da telefonun fiyatı 1.035 dolar ki bu Çin'deki fiyattan 45 dolar daha fazla. Yüksek fiyatına rağmen, telefonun popülaritesi güçlü olmaya devam ediyor ve birçok tüketici hevesle telefonu almayı bekliyor.

Ayrıca telefonun popülaritesinin sebeplerinden biri de kamerası. DxOMark, onu dünyanın en iyi kameralı telefonu olarak derecelendirdi . P60 Pro'nun bir inç görüntü sensörüne bile ihtiyaç duymadan bu sıralamaya ulaştığını belirtmekte fayda var ki bu dikkate değer bir başarı. Bu, şirketin yenilik taahhüdünün ve kullanıcılara en son teknolojiyi sağlama taahhüdünün bir kanıtıdır.

P60 Pro, Huawei için önemli bir cihaz . Şirket, küresel akıllı telefon pazarındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. P60 Pro'nun etkileyici bir kamerası var. Aynı zamanda yenilikçi özelliklere sahiptir. Tüketicilerin buna ilgi göstermesi muhtemeldir.

İşte Huawei nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Genel olarak, Huawei P60 Pro'nun piyasaya sürülmesi, Avrupa ve Asya'daki tüketiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Telefonun popülaritesi, fiyatı biraz daha yüksek olmasına rağmen Malezya'da onu satın almak için bekleyen uzun müşteri kuyrukları ile kanıtlandı. Telefonun gelişmiş kamera teknolojisi ve diğer yenilikçi özellikleri, onu son derece rekabetçi akıllı telefon pazarında öne çıkan bir cihaz haline getirecektir. Huawei küresel erişimini genişletmeye devam ederken, P60 Pro, şirketin tüketicilere mümkün olan en iyi teknolojiyi ve kullanıcı deneyimini sağlama taahhüdünün açık bir göstergesidir.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri


Geri Dön