27 / 04 / 2024

Amjad Aljassem

Amjad Aljassem

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda, Amjad Aljassem, Ahmad Alkhalaf ortaklığında kuruldu.

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Amjad Salam tarafından kuruldu.

Amora Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amora Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Amora, Amjad Amora ve Mofak Amorah otaklığıyla kuruldu. 

Berkdar İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Berkdar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amjad Berkdar, Mohammad Berakdar ve Muhannad Bırkdar ortaklığında kuruldu. 

Alpha Zolo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Zolo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Amjad Mahaını tarafından kuruldu. 

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hanıfh, Ahmad Hanıfh, Abdul Hamıd Aljassem ve Muhsen Hanıfeh ortaklığında kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamal İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassxab, Amal Abdulkader, Amjad Zenatı ve M. Osama Anadanı ortaklığında kuruldu. 

Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amjad Hamouda tarafından kuruldu. 

Al Ghareb Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ghareb Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Amjad Sakkal, Mohamed Sakkal, Omar Ibrahım Sharaallah ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Home International Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Amjad Hayarıeh, Hazım Subhı Abdulmaged Abdulmage, Mahmood Shakır Amın Mukhlıs ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda, Amjad Aljassem, Ahmad Alkhalaf ortaklığında kuruldu.

Amjad Aljassem Haberi

Amjad Aljassem

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Amjad Aljassem, Ahmad Alkhalaf ortaklığında kuruldu.


Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...