03 / 05 / 2024

Ampute Millileri

Ampute Millileri

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ampute Milli Takım'a ev jesti!

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da bulunan bir inşaat firması tarafından daire hediye edildi.

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Çekmeköy Park Ağaoğlu Projesi fiyat!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Çekmeköy Park projesinde daire hediye etti. 

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

İstanbul'un ilk ampute futbol sahası Pendik'te inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ampute futbol sahası İstanbul’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Saha tamamlandığında Pendik Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı tüm lig maçlarını burada oynayacak. İşte o proje...

Taş Yapı'dan Ampute Futbolu'na destek!

Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu...

Taş Yapı, Ampute Milli Futbol Takımı'na sponsor oldu!

Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu.

Taş Yapı Ampute Futbolu'nda bir ilke imza attı!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ece Turanlı: 'Azmi ve cesareti ile bizlere ilham veren engelli sporcularımızın ülkemizi Avrupa’da ve dünyada başarıyla temsil ettiklerini görmek bizlere ilham veriyor2 dedi.

Ampute Millileri Haberi

Ampute Millileri

9 Ekim 2017 tarihinde EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına yeni projesi olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden daire hediye edeceğini düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sözünü yerine getirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Ağaoğlu, "Bugün, burada bizi gururlandıran Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına ve antrenörüne dairelerini teslim etmek için buradayız. Fakat sabah Güney Doğu’dan gelen şehit haberleri ile birlikte çok üzüldük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ben bu şehit haberlerinin son bulmasını istiyorum. Bugün güvenle bu ülkede yaşıyorsak, Mehmetçiğin verdiği mücadele sayesindedir. Şu an da dünya bir kaos içerisinde ve biz de zor günlerden geçiyoruz....