29 / 04 / 2024

Ampute Milli Takım'a ev jesti!

Ampute Milli Takım'a ev jesti!

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da bulunan bir inşaat firması tarafından daire hediye edildi.



Ankara'da faaliyet gösteren bir inşaat firması, Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına  projeden daire hediye etti. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; projenin satış ofisinde gerçekleştirilen teslim törenine Ampute Milli Futbol Takımı futbolcularından Osman Çakmak, Barış Telli, Fatih Şentürk, Mert Yılmaz, Feyyaz Gözaçık, Kemal Güleş, Savaş Kaya, Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz ve Şeyhmus Erdinç ve  inşaat firmasının başkanı Orhan Ünsal da katıldı. 

Törende konuşan Ünsal, şunları söyledi: "Bugün çok önemli bir gün. Belki de bu güne kadar yapmış olduğumuz yardımların, vermiş olduğumuz hediyelerin en güzelini veriyoruz. Millet ve ülke olarak göğsümüzü kabartan, bizi onurlandıran Ampute Milli Takımımıza bir ev hediye ettik. Buradan iş adamlarımıza da çağrı yapmak istiyorum. Ülkemizi dış dünyaya karşı bizi temsil ederek sevindiren, başarıdan başarıya koşan sporcularımızı ve spor kurumlarımızı desteklemeye çağırıyorum. Ayrıca tüm milli sporcularımıza ekstra yüzde 25 indirim sağlıyoruz."

ÇAKMAK: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İnşaat firmasına teşekkürlerini ileten Ampute Milli Futbol Takımının kaptanı Osman Çakmak,  "Kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Kendileri bizim başarımızı ödüllendirmek istedi ve takımıza ev hediye etti. Orhan Ünsal gibi duyarlı iş adamlarının destekleri takımımız için çok önemli" diye konuştu. 
 


Geri Dön