09 / 05 / 2024

Amrou Ayoub Elsayed Hassabou

Amrou Ayoub Elsayed Hassabou

Ortec Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Amrou Ayoub Elsayed Hassabou tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran 2014 tarihinde Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayoub Mohamed Abdulkarım Alzarounı tarafından kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Tolo Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolo Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Nası Ayoubı ve Mohd Saboor Ayoubı ortaklığında kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Alı Elsayed Elsayed Abdelaatı ve M.Mahmoud Nadım Abdelmoty Elamawee H tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Hosign İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosign İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hosney Fouad Elsayed tarafından kuruldu.

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

Amrou Ayoub Elsayed Hassabou Haberi

Amrou Ayoub Elsayed Hassabou

Ortec Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Amrou Ayoub Elsayed Hassabou tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Ortec Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.) Her türlü gayrimenkul alımı, satımı, kiralaması ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımında komisyonculuk hizmeti vermek.Bu işlerle ilgili olarak danışmanlık yapmak.    2.) Her türlü onarım, restorasyon ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek.İnşaat işi ile ilgili olarak tüm inşaat makine,araç ve teçhizatların yedek parçalarının imalat, alım ve satımını  yapmak.    3.) Yurtiçinde ve yurtdışında amacına ve faaliyet konusuna...