30 / 04 / 2024

AN DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi adres

AN DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi adres

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Citroen fiyatını 709 bin TL yaptı! Geç olmadan bakın! Bir daha bu fiyata bulamayabilirsiniz

Artan döviz kuru nedeniyle otomobil fiyatlarında yaşanan hareketlilik markaları zam yapmaya zorluyor. Citroen'de de fiyatlar her an değişebilir. İşte detaylar...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Araba alacaklar fikriniz her an değişebilir! Otomobilde ezber bozuluyor! Satışlar 3 kat arttı! İşte detaylar!

Otomobil tercihinde ezber bozuluyor. Elektrikli otomobil satışlarında patlama yaşanıyor. İşte detaylar!

Çiftçilere 500 bin lira faizsiz kredi! Hemen hesaba yatıyor işsizlere veriliyor

Türkiye'de artan gıda fiyatları nedeniyle tarımsal üretime destek ve teşvik daha bir önem kazandı. Eğer siz de 18 yaşından büyük ve herhangi bir işyerinde sigortalı çalışan değilseniz kendi işinizi kurabilirsiniz. Genç çiftçi adaylarına teşvik paketi açıklandı.

Küçük mobil evlere koronavirüs akını!

Türk halkı için konut sahibi olmak, daha iyi bir yaşamın anahtarı. Fakat şu an değişen yaşam şartları, yükselen inşaat ve arsa fiyatları gibi unsurlar konut sahibi olmayı özellikle de müstakil eve sahip olmayı gittikçe güçleştirdi.

Türk vatandaşlığı almak için gayrimenkul usulsüzlüğü!

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan “Değerleme raporlarındaki yüksek gösterilen değerler ile de verilen vatandaşlıklara tedbir getirilmeli. Değerleme şirketleri yapı denetimde olduğu gibi atama şekli ile atanabilmeli ve değer 3 yıl sonra da tekrar kontrol edilmeli” şeklinde konuştu.

Türk vatandaşlığı bedavaya gidiyor!

TÜGEM, değerleme raporlarındaki usulsüzlükleri açıkladı. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan: “Değerleme raporlarındaki yüksek gösterilen değerler ile de verilen vatandaşlıklara tedbir getirilmeli.” dedi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den dikkat çeken açıklama!

Balıkesir'de yaşanan şiddetli depremlerden sonra konuşan DEÜ Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremlerin oluştuğu fay zonunun İzmir- Balıkesir transfer zonu olarak bilindiğini belirterek "Bu zonda 7.2 büyüklüğüne varan depremler üreten diri faylar var" diye konuştu.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Anıtkabir'in imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı değişti. Yeni plan değişikliği, Anıtkabir arazisinde yapılaşmanın önünü açtı.

AN DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi adres Haberi

AN DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi adres

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi iş konusu;Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi adres: Bakırköy, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı G Kontuar IDL...