05 / 05 / 2024

an yapı OKO

an yapı OKO

Ant Yapı, dünyaca ünlü Moskova Uluslararası İş Merkezi (Moscow International Business Center – MIBC) olarak adlandırılan Moscow City bölgesi Plot 16’da yer alan OKO Çok Amaçlı Gökdelen projesi ile yüksek katlı inşaat portföyünü daha da yukarıya taşıdı...

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı süren Levent Camisi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında bazı yapılar yıkılıyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yıkılmasına karar verilen 168 bağımsız bölümün yer aldığı 5 bloktan oluşan yapıların yıkımı sürüyor.

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bıçakçı ve Necmettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Sayğan tarafından kuruldu.

an yapı OKO Haberi

an yapı OKO

Ant Yapı, dünyaca ünlü Moskova Uluslararası İş Merkezi (Moscow International Business Center – MIBC) olarak adlandırılan Moscow City bölgesi Plot 16’da yer alan OKO Çok Amaçlı Gökdelen projesi ile yüksek katlı inşaat portföyünü daha da yukarıya taşıdı.


Proje 7 katlı Kristal bir yapının üzerinde yükselen 346 metrelik 85 katlı ve 236 metrelik 49 katlı 2 kuleden oluşmaktadır.


346 metrelik yüksek olan kulenin inşaatı 2014 yılı 2. çeyreğinde tamamlandığında Avrupa’nın en yüksek binası olacak. Kuleler 132.500 m2 ofis, 42.800 m2 otel ve 83.700 m2’si konut olmak üzere toplam 290.000 m2 alana sahip.


OKO projesi Ant Yapı’nın Moskova Uluslararası İş Merkezi’nde gerçekleştirdiği beşinci proje. Diğer inşaatlar ise, Plot 9’daki 77 ve 66 katlı Capital City Kuleleri (Moskova & St. Petersburg Kuleleri), Plot 13’teki Federation...