15 / 05 / 2024

ana yapı çamlı köşk

ana yapı çamlı köşk

Ana Yapı'nın Bağdat Caddesi mevkiindeki Çamlı Köşk Apartmanı'nda daireler 1.1 milyon liradan başlayan fiyatlarla alıcını bekliyor.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Şana Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret İnşaat  Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Durmuş tarafından kuruldu.

3,7 milyon çalışana 32 milyar lira ödeme yapıldı!

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında etkin kullanılan kısa çalışma ödeneği ile 3,7 milyon çalışana 2020'de 27 milyar lira, bu yılın ilk iki ayında ise 5 milyar lira ödeme yapıldı.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

İzmir Çamlı Barajı'nın yapımıyla ilgili 8 soru!

Devlet Su İşlerinin İzmir Çamlı Barajı yapımı konusundaki karar değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gala Modern 2018'in ana sponsoru Ege Yapı!

Ege Yapı, 14 Aralık Cuma günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek Gala Modern’e ana sponsor olarak destek veriyor...

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Korkmaz tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak 7 tonluk ana avize yerine takıldı!

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak olan 7 tonluk ana avize, 8 halatla kedi yoluna asılıp yerine takıldı. Avize, camiyi ziyaret edenlerin, başını kaldırdığında avizeyi değil, kubbeyi görecek şekilde tasarlandı...

ana yapı çamlı köşk Haberi

ana yapı çamlı köşk

Ana Yapı tarafından İstanbul Erenköy Ethemefendi bölgesinde inşa edilen Çamlı Köşk'te satışlar devam ediyor. 2 bin 300 metrekare arsa alanına inşa edilen Çamlı Köşk'ün yapımına 2010 yılında, satışlarına ise 2012 yılında başlandı.


Çamlı Köşk Apartmanı Kadıköy'ün Erenköy semtinde Bağdat Caddesi Ethemefendi mevkiinde, çam ağaçlarıyla dolu büyük bir bahçe içerisinde aslına uygun olarak yeniden inşa edilen tarihi bir köşk yanında olma ve onunla uyum içinde tasarlanan 26 daireli bir apartman olma özelliğine sahip. 


170 metrekare 3+1'lerin ve 181 metrekare 4+1'lerin halen satışta olduğu Çamlı Köşk Apartmanı'nda 3+1'ler 1.1-1.2 milyon liradan, 4+1'ler 1.2-1.3 milyon liradan satışa sunuluyor. 


İki katlı otopark, ısıtmalı yüzme havuzu ve fitness salununun daire sakinlerinin hizmetine sunulduğu Çamlı Köşk ayrıca kamera sistemi, dairelerle görüntülü haberleşme, çift asansör, 100 tonluk su deposu,...