06 / 05 / 2024

ana Yapı Major Kurtköy satılık daire

ana Yapı Major Kurtköy satılık daire

Anayapı tarafından hayata geçirilen Yenişehir Major Kurtköy projesi metronun hemen yanı başında inşa ediliyor Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şana Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret İnşaat  Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Durmuş tarafından kuruldu.

3,7 milyon çalışana 32 milyar lira ödeme yapıldı!

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında etkin kullanılan kısa çalışma ödeneği ile 3,7 milyon çalışana 2020'de 27 milyar lira, bu yılın ilk iki ayında ise 5 milyar lira ödeme yapıldı.

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

Gala Modern 2018'in ana sponsoru Ege Yapı!

Ege Yapı, 14 Aralık Cuma günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek Gala Modern’e ana sponsor olarak destek veriyor...

Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak?

Edirne Öğretmenevi otelinin de bulunduğu ana bina, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yapılan deprem etüdü sonrasında depreme uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Peki, yeni Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak? CHP'li Gaytancıoğlu sordu...

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Korkmaz tarafından kuruldu.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Ortak alana müdahale cezası!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen, ana yapının ortak alanı olan cepheye müdahale hakkında soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı.. 

İnşaat yapım süresi kısalıyor!

Ön üretimli kolon kiriş gibi ana yapı elemanlarının birleşimlerinde yerinde döküm beton gerektirmeyen ve tamamen ön üretimli bir yapım metodu olan SQRIM Japon Bina Yapım Teknolojisi ile inşaat süresi konvensiyonel yönteme göre yüzde 50 daha azdır. 

İmar barışına şu ana kadar 144 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "İmar barışında umduğumuzun üstünde bir ilgiyle karşılandık. Şu ana kadar neredeyse üç gün olmak üzere bize yapılan müracaatlar 144 bin civarında" dedi...

ana Yapı Major Kurtköy satılık daire Haberi

ana Yapı Major Kurtköy satılık daire

Anayapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Major Kurtköy projesi 16 bin 400 metrekare alana sahip. 


Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen Yenişehir Major Kurtköy projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 2+1 evler 96 metrekare, 3+1 evler 120 metrekare, 4+1 evler 142 metrekare genişlikte dizayn edildi. 


Metronun hemen yanı başında yer alan Major Kurtköy projesinde sosyal donatıları arasında açık/kapalı yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, kafeterya, sauna ve yürüyüş yolları mevcut.


Major Kurtköy Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı, Ersoy Hastanesi, Bahçeşehir Koleji, Doğa Koleji, Emsey Hastanesi, Atlantis AVM, Viaport AVM ve 3. Köprü Bağlantısına yakın mesafede bulunuyor.  Yenişehir Major Kurtköy satış ofisi telefon numarası 0216 464 00 00 olarak belirtiliyor. 


Adres: Yenişehir Mahallesi, Ekin...