21 / 05 / 2024

anacadde dükkanları fiyatları

anacadde dükkanları fiyatları

Makro İnşaat-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Kayaşehir’in en işlek caddesinde hayata geçirilen Kayaşehir Anacadde, açık artırmayla satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören açık artırmada 63 adet cadde girişli dükkânın, yüzde 80’i bir saatte satıldı.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Karat 34’ün dükkanları satışa çıkıyor!

Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesinde dükkanlar satışa sunuluyor. Dükkan fiyatları 1 milyon 734 bin TL'den başlıyor.

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları!

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanlar ise 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

3S Firuze Konakları'nın dükkanları 603 bin TL'den satışta!

3S Firuze Konakları'nın dükkanları satışa çıktı. 48 ay sıfır faiz imkanı sağlanan 3S Firuze Konakları'nda dükkan fiyatları 603 bin TL'den başlıyor.

anacadde dükkanları fiyatları Haberi

anacadde dükkanları fiyatları

Emlak Konut GYO güvencesinde Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ve 63 dükkandan oluşan Kayaşehir Anacadde açık artırmayla satışa çıktı. Yoğun ilgi gören açık artırma özellikle bazı dükkanlar için büyük bir rekabete sahne oldu. Toplam 54 milyon lira muhammen bedelli “Anacadde” dükkanlarının yüzde 80’i bir saatte satıldı. Dünyanın en büyük uydu kentlerinden Kayaşehir’in en geniş ve en işlek ana caddesindeki dükkanlar, bölgede devletin temelini attığı ve kısa sürede tamamlanacak dev projelerle cazibe odağı haline geldi. İki yıl önce hayatın başladığı ve 1 milyon nüfus hedefi konulan bölgenin, sekiz ihtisas hastanesine sahip Sağlık Kent ve yılda 1,5 milyon yolcu ağırlayacak yeni havalimanı ile çok daha fazla yerleşime muhatap olması bekleniyor. 

Cazibe merkezi Başakşehir

Makro İnşaat-Ak Yapı Ortak Girişimi İcra Kurulu...