28 / 10 / 2024

İdealist Cadde projesinde dükkanlar satılıyor! Emlak Konut GYO'dan 60 ay taksit fırsatıyla! 

İdealist Cadde projesinde dükkanlar satılıyor! Emlak Konut GYO'dan 60 ay taksit fırsatıyla! 

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde projesinde yer alan dükkanları satıyor. Peki İdealist Cadde projesinde satışı yapılacak dükkanların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 




Emlak Konut GYO tarafından İdealist Cadde projesinde yer alan 3 adet dükkan satışa sunuldu. Şirketten yapılan açıklamada, satışa sunulacak dükkanlar için son teklif verme süresi 31 Ekim olarak açıklandı. 

İdealist Cadde projesinde yer alan dükkanların biri 3+1 tripleks, biri de 4+1 dubleks olarak belirtildi. 

Peki Emlak Konut GYO'nun İdealist Cadde projesinde satışa sunduğu dükkanların büyüklükleri kaç metrekare? Dükkanların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İdealist Cadde projesinde dükkanlar satılıyor! Emlak Konut GYO dan 60 ay taksit fırsatıyla! 

60 AY TAKSİT FIRSATI 

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki dükkanların brüt alanları, 185.98, 202.26 ve 294.10 metrekare olarak; net alanları da 147,52, 157.64 ve 191.30 metrekare olarak açıklandı. 

Satışı yapılacak dükkanların muhammen satış bedelleri KDV dahil 6 milyon 100 bin TL, 15 milyon 500 bin TL ve 17 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. 

Dükkanlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 1.59 faiz ve 60 ay taksitle ödeme seçeneği sunuluyor. 

İdealist Cadde projesinde dükkanlar satılıyor! Emlak Konut GYO dan 60 ay taksit fırsatıyla! 

İdealist Cadde projesi, İstanbul Şile'de yükseliyor. Projede, cadde üzeri dükkanlarda konumlanacak Cafe, Restoran, kuru temizleme, market gibi işletmelerle gündelik yaşamdaki ihtiyaçlar kolayca karşılanabiliyor. 

Emlak Konut GYO güvencesi ve İdealist GYO imzası ile hayata geçirilen proje, şehir merkezine yakınlığıyla dikkatleri çekiyor. 3 üniversiteye yakın konumda bulunan İdealist Cadde projesi İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi’ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede yer alıyor. 

Elektrikten sonra benzin ve motorine de gizli zam geldi! İstanbul, Ankara, İzmir'de akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Aldıkları evlerin 6 yıldır tamamlanmasını bekleyen  TOKİ  mağdurları sürekli artan fiyatlara tepki gösterdi!

Marmaris Belediyesi, 32 milyon TL’den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! İşte o tarih…


Geri Dön