11 / 05 / 2024

Anadolu Cam iletişim

Anadolu Cam iletişim

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalık artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’nin en önemli sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamında Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışma başlattı...

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

DKY Sahil Sitesi iletişim!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Sitesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Anadolu Cam iletişim Haberi

Anadolu Cam iletişim

“Hayata Cam Kat” Facebook sayfası üzerinden düzenlenen ‘Kumbara Süsleme Yarışması’ birincisi Apple 4. nesil yeni iPad Retina Display, ikincisi LG Nexus telefon, üçüncüsü ise Canon Powershot LCD HD Video Dijital fotoğraf makinesi kazanacak.


Sürdürülebilir kalkınma için cam ambalaj kullanımı ve camın geri dönüşümle yeniden ekonomiye kazandırılmasını destekleyen Anadolu Cam, ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamında herkesi Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışmaya davet ediyor. Anadolu Cam,  cam ambalaj atıklarını toplamanın en etkin aracı olan cam kumbaralara dikkat çekmek amacıyla ‘Kumbara Süsleme Yarışması’ düzenliyor.


Anadolu Cam, ‘Hayata Cam Kat’ Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirdiği yarışmayla katılımcılardan en güzel görünen kumbarayı yaratmasını istiyor. Yarışmacılar Facebook sayfasında bulunan ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği uygulama sayesinde kendi kumbaralarını sanal ortamda tasarlayabiliyor.


11 Kasım 2013 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmaya...