03 / 05 / 2024

anadolu cam kredi garantörü

anadolu cam kredi garantörü

Anadolu Cam Sanayii A.Ş, ortağı olan Ukrayna'da yerleşik Merefa Glass Company şirketinin "Deutsche Bank DBU" dan 4 milyon euro eşdeğeri tutarda USD, Euro veya UAH para birimlerinde kredi alınmasına garantör oldu...

Tarım Kredi’de Ramazan bereketi! Hurma 46 TL,1 kg nohut 29 TL! 17  Mart 2023 Fiyat Listesi

Ramazana özel indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market’te, Anadolu nohut 1 kilogramlık paket 29,50 TL’den, 250 gram hurma 46,90 TL, güllaç 35 TL’den tüketiciye sunuluyor. İşte Tarım Kredi Market Ramazan ayı fiyat listesi…

Doğu ve Güneydoğu'da fabrika yapana kredi desteği!

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

Güneydoğu'da kredi alamayan esnaf kepenk kapatıyor!

Bankaların riskli bölge olarak gördükleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde pek çok esnaf kredi zorluğu yaşarken binlerce esnaf da kepenk kapatmak zorunda kaldı.

3. havalimanı için kredi anlaşmaları ne zaman imzalanacak?

Önceki gün asrın projesinin açılışına şahitlik ettik. Anadolu'nun suyu denizin altından borularla KKTC'ye ulaştı. Bugün tüm 'olmaz'cılara inat 3. havalimanı için kredi anlaşmalarının imzası atılacak

1983 yılında Anadolu ve Trakya otogarları Ataköy'e taşınacakmış!

1983 yılında Trakya ve Anadolu otogarları Ataköy'e taşınacakmış ve iki otogar birleştirilecekmiş. Ataköy'de Emlak Kredi Bankası'na ait 500 dönüm arsa üzerinde kurulacak yeni gar 9 milyara mal olacakmış.

Paşabahçe'nin yüzde 15,4'ü satıldı!

Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayii portföyündeki, toplam 33.3 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii hisselerini; 125 milyon euroya European Bank for Reconstruction and Development’a satmak için sözleşme imzaladı.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe satıldı!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Şişecam; Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayi portföyündeki 33.3 milyon adet Paşabahçe hissesini 125 milyon euroya EBRD'ye satıyor. Şişecam'dan KAP'a gönderilen açıklama şöyle...

1946 yılında Türkiye Emlak ve Kredi Bankası faaliyete geçecekmiş!

1988 tarihinde Anadolu Bankası ile birleşen Türkiye Emlak ve Kredi Bankası 1946 faaliyete geçecekmiş. Kurulab banka, ev yaptıracak ve alacak olan vatandaşlara her türlü kolaylığı gösterecekmiş.

Topkapı'da Nef'in payı yüzde 50'ye çıktı!

İŞ GYO ve Nef'in Topkapı'da Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın aldığı arsanın mülkiyet yapısı değişti.

Anadolu’daki illerin kredi kullanımı yüzde 2.35 arttı!

Anadolu’daki 76 il, son 11 yılda kredi kullanımını yüzde 2.35 artırdı. 2013 yılı itibariyle Anadolu ağırlıklı olmak üzere Türkiye’de toplam 958 milyar kredi kullanımı gerçekleşti.

Şişli’de öğrenciler 1 günde 2 bin adet cam şişeyi geri dönüşüme kazandırdı!

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’ nin en kapsamlı sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

anadolu cam kredi garantörü Haberi

anadolu cam kredi garantörü

Anadolu Cam'dan yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklıklarımızdan Ukrayna'da yerleşik Merefa Glass Company şirketinin işletme sermayesinin finansmanı amacı ile PJSC "Deutsche Bank DBU" ("Deutsche Bank") ' dan azami 4.000.000 Euro eşdeğeri tutarda USD, Euro veya UAH para birimlerinde kredi alınmasını temin etmek amacıyla şirketimizin Deutsche Bank'a garanti vermesine karar...