04 / 05 / 2024

Anadolu Çarşı iletişim

Anadolu Çarşı iletişim

Anadolu Çarşı Çayırova projesi, 11 Şubat tarihinde tanıtılacak. Proje kapsamında ticari üniteler bulunacak. Anadolu Çarşı Çayırova projesindeki ticari üniteler satılık ve kiralık olarak müşterilere sunulacak

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Çankaya Kuzu Effect iletişim!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan projenin 3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. Çankaya Kuzu Effect iletişim bilgilerine telefon 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

DKY Sahil Sitesi iletişim!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Sitesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Anadolu Çarşı iletişim Haberi

Anadolu Çarşı iletişim

Kocaeli Gebze Çayırova’nın ilk alışveriş merkezi olan Ankaryum AVM'nin Anadolu Çarşı'sı kısmı 11 Şubat'ta tanıtılıyor. 


Anadolu Çarşı kapsamında hipermarket, 2 cep sineması, 4 kafe, 200 adet farklı alanlarda mağaza ve dükkanlar ile 2 adet çocuk parkı ile aile köşesi yer alıyor. 


Anadolu Çarşı kapsamında mağaza ve dükkanlarında alanlar 30 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ticari üniteler satılık ve kiralık olarak tasarlandı. 


Bölgedeki ilk ve tek çarşı olan Anadolu Çarşı'nın etrafında Anka Yapı'nın 5 bin konutluk projesi ile birlikte 15 bin konut yer alıyor. 


Anadolu Çarşı, Cumartesi-Pazar dahil akşamları 22:00’ye kadar hizmet verecek


0262 744 19 05