15 / 05 / 2024

Anadolu Etap arazi

Anadolu Etap arazi

Brezilyalı Cutrale ortaklığındaki Anadolu Etap, arazi toplulaştırmayla büyüyecek. Genel Müdür Şarman, "Toplulaştırma Türkiye'yi tarımda zirveye taşır" dedi. Anadolu Etap, 23 bin dekar olan arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Arazi toplulaştırmalarından önce uzlaşma yapılmalı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kangrenleşen toplulaştırma sorunu sebebiyle hak sahipleri mağduriyet yaşıyor. Arazi meseleleri yüzünden meydana gelen anlaşmazlıklar ölümlerle sonuçlanan kan davalarına sebep oluyor.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim!

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim edilecek. Tamamı 6 yılda bitecek proje  İstanbul Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da yükseliyor. 

İnşaatçılar Anadolu'ya yöneldi!

İstanbul'da merkezi bölgelerdeki arazi fiyatlarının artması inşaatçıları Anadolu'ya yönlendirdi. İstanbul'da konut getirisi aylık yüzde 0.7’de kaldı.

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor!

Lens İstanbul'a ikinci etap geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul Evleri'nin hemen karşısında, 32 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek. İşte detaylar...

Gebze Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi!

Emlak Konut'un Anadolu Kampanyası'na katılan Gebze Emlak Konutları 3. etap projesi 1955 daireden meydana geliyor. Gebze Emlak Konutları 3. etap fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor.

AVM yatırımlarında yeni rota Anadolu!

İstanbul'da arazi fiyatlarının yükselmesi ve AVM sayısının çok hızlı artması sektör temsilcilerini Anadolu şehirlerine yöneltti. Türkiye'nin AVM yatırımcılarından 12 büyük grup önümüzdeki üç yılda Anadolu şehirlerinde 30'a yakın AVM açmayı ve 3 milyar dolara yakın yatırım yapmayı hedefliyor.

Pera GYO yatırımlarını Anadolu'da yapacak!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, büyükşehirlerde artan arazi fiyatları ve rekabet nedeniyle Anadolu’ya yatırım yapmaya karar verdiklerini ve Anadolu’da ilk olarak Denizli’de karar kıldıklarını söyledi.

Pera GYO rotasını Anadolu'ya çevirdi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor.

Pera GYO yatırım için Anadolu'ya yöneldi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

Anadolu Etap arazi Haberi

Anadolu Etap arazi

Anadolu Grubu, Özgörkey ailesi ve Brezilyalı meyve suyu devi Cutrale'yle 2009'da pazara giren Anadolu Etap, 23 bin dekar olan arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak. TİGEM'den 30 yıllığına araziler kiralayarak yola çıkan şirket, şahıslardan da alım yaparak büyüdü. Şirketin Genel Müdürü Demir Şarman, tarımın önündeki en büyük engelin miras yoluyla bölünen araziler olduğunu söyledi. Hükümetin arazi toplulaştırma projesiyle önemli bir adım attığını vurgulayan Şarman, bu engel nedeniyle Türkiye'de büyük çaplı endüstriyel tarım deneyiminin eksik olduğunu belirtti. Şarman, "Arazi ölçeklerinin küçük olması nedeniyle işletmeler büyüyemiyor. Bu durum şirketimize de pahalıya patladı" dedi. 


220 MİLYON $ YATIRDI 

2009'dan bu yana 220 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Demir Şarman, bu rakamı 7 yılda 500 milyona çıkarmayı planladıklarını açıkladı. Bu işe girerken uzman bulmakta zorlandıklarını ve...