16 / 05 / 2024

anadolu grup

anadolu grup

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

EYG Grup Ümraniye iletişim!

EYG Grup İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yeni konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Proje sekiz blok olarak planlandı...

Ankara, Anadolu’nun iş merkezi konumunda!

Ankara iş dünyasının gözde mekanı haline geldi. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bölgenin Anadolu’nun iş merkezi konumunda olduğunu belirtti.

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

AVM yatırımlarında yeni rota Anadolu!

İstanbul'da arazi fiyatlarının yükselmesi ve AVM sayısının çok hızlı artması sektör temsilcilerini Anadolu şehirlerine yöneltti. Türkiye'nin AVM yatırımcılarından 12 büyük grup önümüzdeki üç yılda Anadolu şehirlerinde 30'a yakın AVM açmayı ve 3 milyar dolara yakın yatırım yapmayı hedefliyor.

Batı Anadolu Grubu'ndan 400 milyon TL'lik yatırım!

Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor. Grup, şirketleriyle birlikte üretmeye, yatırım yapmaya ve katma değer yaratmaya devam ediyor.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

İlyas Şirin: İnşaat denetimi bilgi ve tecrübe gerektiriyor!

Anadolu Grup, Yapı Denetim hizmetlerinin, özel denetim kuruluşları tarafından yürütülmesinin gündeme gelmesi ile birlikte 2000 yılında kuruldu. İlyas Şirin, inşaat sektörünün denetiminin bilgi ve tecrübe isteyen bir faaliyet olduğunu ifade etti.

Özilhanlar Nişantaşı'nda restoran açıyor!

Anadolu Grup bünyesinde kafe&restoran olarak hizmete girmeye hazırlanan Nişantaşı’ndaki Chimp and Zee adlı restoran, önceki akşam İpek Özilhan Özkan’ın ev sahipliğinde ilk kez misafirlerini ağırladı.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat listesi kapsamında 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DHL Anadolu'da 7 yeni ofis açacak!

Lojistik devi DHL Grup'un karayolu şirketi DHL Freight, Türkiye'yi Avrupa ile BDT ve Ortadoğu arasındaki taşımalar için merkez yapıyor. Taşımaları sadece Türk TIR'ları yapacak. Anadolu'ya da 7 yeni ofis açılacak.

anadolu grup Haberi

anadolu grup

Anadolu Grubu Holding bünyesinde bulunduğu McDonalds Türkiye’nin satıldığını duyurdu.

McDonalds Türkiye Anadolu Grubu bünyesinde Türkiye’de çok geniş bir zincir restoran ağına sahip.

Bununla birlikte talibi de çok. 

Anadolu Holding'den yapılan açıklamada şirketin, Katarlı Boheme Investment şirketine satıldığı belirtildi.

Anadolu Holding konuya ilişkin, "Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan ve Türkiyedeki McDonalds restoranlarının franchise işletmeciliğini yapan Anadolu Restoran sermayesinin %100ünü temsil eden payların Boheme Investment GmbH şirketine veya Türkiyedeki herhangi bir iştirakine satılmasına yönelik olarak Şirketimiz ile Boheme Investment GmbH arasında 11 Mayıs 2022 tarihinde bağlayıcı pay devir sözleşmesi imzalanmıştır" açıklamasında bulundu.

Buna göre pay devri 2022 yılının ilk yarısı içerisinde olacak. Boheme Investment GmbH, Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın iştiraki durumunda olup Viyana/ Avusturya’da...