27 / 04 / 2024

Anadolu İnşaat adresi

Anadolu İnşaat adresi

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım 'da İstanbul İl'i, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak 'ta kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Anadolu İnşaat adresi Haberi

Anadolu İnşaat adresi

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak'ta kuruldu.


Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehircilik, mimarlık, dekorasyon, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği,jeoloji mühendisliği, çevre mühendisliği ve peyzaj ile ilgili her türlü resmi ve özel kişi ve kurumların projelerinin yapılması, uygulanması tadilatı, metrajının,keşfinin,hak edişinin ve kesin hesabının çıkarılması veya bu projelerin tümünün veya bir kısmının sair şahıslara veya kuruluşlara yaptırılması,bu projelerin uygulanması için idari ve kontrollük müşavirlik hizmetlerinin yapılması veya yaptırılması, 2-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel bina inşaatı, arsa karşılığı inşaat yapmak,taahhütte bulunmak,yaptığı özel inşaatları bağımsız bölümler halinde tek tek veya toptan satmak, ihaleleri başkalarına devretmek,taahhütlerde bulunmak,teminatlar yatırmak,gerektiğinde bu teminatları geri çekmek...