27 / 04 / 2024

Anadolu İnşaat nerede

Anadolu İnşaat nerede

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım 'da İstanbul İl'i, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak 'ta kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

And Anadolu İnşaat & Gayrimenkul yeni başarılara imza atıyor!

Anadolu İnşaat & Gayrimenkul, marka olan Pendik Royal Residence ve Marmara Royal Residence projelerinin satış ve kiralamalarında tek yetkili kurumsal şirket olarak başarı ile imzasını atıyor..

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Cengiz Dilek Sokak Marmara Royal Residance'de kuruldu.

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım 'da İstanbul İl'i, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak 'ta kuruldu.

Anadolu İnşaat nerede Haberi

Anadolu İnşaat nerede

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak'ta kuruldu.


Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehircilik, mimarlık, dekorasyon, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği,jeoloji mühendisliği, çevre mühendisliği ve peyzaj ile ilgili her türlü resmi ve özel kişi ve kurumların projelerinin yapılması, uygulanması tadilatı, metrajının,keşfinin,hak edişinin ve kesin hesabının çıkarılması veya bu projelerin tümünün veya bir kısmının sair şahıslara veya kuruluşlara yaptırılması,bu projelerin uygulanması için idari ve kontrollük müşavirlik hizmetlerinin yapılması veya yaptırılması, 2-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel bina inşaatı, arsa karşılığı inşaat yapmak,taahhütte bulunmak,yaptığı özel inşaatları bağımsız bölümler halinde tek tek veya toptan satmak, ihaleleri başkalarına devretmek,taahhütlerde bulunmak,teminatlar yatırmak,gerektiğinde bu teminatları geri çekmek...