04 / 05 / 2024

Anadolu İşadamları Derneği

Anadolu İşadamları Derneği

Anadolu İşadamları Derneği (ASKON) inşaat, gıda, tekstil gibi farklı sektör temsilcilerinden oluşan 52 işadamı ile Gürcistan'a çıkarma yaptı

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Karadenizli işadamları ABD'de kasaba kuracak!

Karadenizli işadamları ABD’de bir Karadeniz kasabası kurmaya hazırlanıyor. Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan, “ABD’nin Starbucks’ı getirdiği gibi biz de Akçaabat köftesini oraya götüreceğiz” dedi.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor!

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

Sivaslı iş adamlarından İran'a yatırım!

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği (SİVGİAD), DEİK Türk-İran İş Konseyi ile beraber ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım fırsatlarını değerlendirilmesi için Tebriz ile Tahrana ticari gezi düzenledi.

Bornavalı iş adamları inşaat sektörünü değerlendirdi!

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

İÇGİAF Eskişehir'de buluştu!

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu 'nda ( İÇGİAF ) yeni yönetim ilk toplantısını Eskişehir Genç İşadamları Derneği ’nin ( ESGİAD ) ev sahipliğinde yaptı.

Anadolu İşadamları Derneği Haberi

Anadolu İşadamları Derneği

Gürcistan'ın şu anki durumunu Türkiye'nin 80'li yıllarına benzeten ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş, bölgenin çok hızlı bir değişim içinde olduğunu, işadamlarının Gürcistan'da yatırım gerçekleştirebileceklerini belirtti.


Son yıllarda hızlı bir gelişme sürecine giren Gürcistan, Türk işadamlarının da ilgi alanında. Özellikle inşaat ve altyapı alanında hız kazanan yatırımlarda Türk işadamları ön plana çıkıyor. Batum'da yükselen inşaatların birçoğu Türk firmaları tarafından yapılıyor. Gelişmekte olan bölge, farklı alanda yatırım yapmak isteyenler için de yeni bir pazar olarak öne çıkıyor. Anadolu İşadamları Derneği de (ASKON) inşaat, gıda, tekstil gibi farklı sektör temsilcilerinden oluşan 52 işadamıyla Gürcistan'ın Batum ve Kutaisi bölgesine iş gezsi düzenledi. Gürcistan ile dostluk platformunu geliştirip işbirliği kurmak için yola çıktıklarını ifade eden ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş, yaptıkları görüşmeler sonucunda...