28 / 04 / 2024

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.




Ege Bölgesi'ndeki mobilya üreticileri ve tedarikçilerinin tek çatı altında toplanması amacıyla,  İzmir  ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği (EMODER) Gaziemir Svalinn Otel'de açılış yemeği düzenledi.


ORGANİZE BÖLGE TALEBİ


Geceye çok sayıda mobilyacı ile birlikte Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Karabağlar Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydoğan da katıldı.

EMODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sazboğazoğlu, 2017 yılının dernek açısından projeler yılı olacağını dile getirdi. Yoğun katılımın yaşandığı organizasyonda aynı zamanda Oben Koltuk firmasının sahibi olan EMODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sazboğazoğlu, derneğin kuruluş nedenlerini ve hedeflerini anlattı.

Ege Bölgesi'ndeki üretici ve tedarikçilerin fikirlerini alarak öncelikli sıkıntıları tespit etmeyi, ardından belirlenen sorunlara çözüm bulmayı amaçladıklarını ifade eden Sazboğazoğlu, "Karabağlar ve Buca bölgelerindeki kentsel dönüşümden kaynaklı acil ihtiyaç olan organize sanayi bölgesi için çalışma yapmayı planlıyoruz.

Ortak tedarik ve satın alma projesi, ortak ihracat projesi, yurtiçi ve yurtdışı pazarlama projeleri, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına ortak katılım projeleri, seminerler, konferanslar, kurslar, devlet destekleri ve teşviklerle ilgili bilgilendirme, kara liste ve referans veri tabanı projelerimiz de bulunuyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön