02 / 05 / 2024

anadolu ısuzu grubu esentepe arazi satışı

anadolu ısuzu grubu esentepe arazi satışı

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kartal Esentepe'de bulunan arazisinin atış karının %75'lik kısmının, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5/e maddesi uyarınca pasifte özel bir fon hesabına aktarılarak bu hesapta izlenmesi kararı aldı...

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Anadolu Grubu, Uyum marketleri satın alıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Migros’un sahibi Anadolu Grubu, Kipa’dan sonra Uyum Marketleri de alacağını söyledi.

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Başyazıcı Grubu İstanbul'a 70 milyon TL'lik konut projesiyle geldi!

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Batı Anadolu Grubu 130 milyon euroluk fabrika inşa ediyor!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal," 2016'da grubun tarihindeki en büyük yatırıma başladık. 130 milyon Euro yatırımla Batısöke fabrikasının yanında sıfırdan 1,6 milyon klinker kapasiteli bir fabrika kuruyoruz" dedi.

anadolu ısuzu grubu esentepe arazi satışı Haberi

anadolu ısuzu grubu esentepe arazi satışı


Anadolu Isuzu tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Eski Fabrika Tesislerinin Bulunduğu Arazi


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul ili, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Anadolu Caddesi No.3, 78.419 m2


Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 19 Şubat 2013


Toplam Satış Bedeli : 191.000.000 TL


Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 751,39 (31.12.2013 mali tabloları baz alınmıştır)


Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : 29,47 (31.12.2013 mali tabloları baz alınmıştır)


Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 292,95 (31.12.2013 mali tabloları baz alınmıştır)


Satış Koşulları :