19 / 05 / 2024

Anadolu OSBde kaç fabrika var

Anadolu OSBde kaç fabrika var

Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB’de üretime geçen 10 fabrikada yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlandığını, üretime geçme hazırlığında olan 50 fabrikanın tamamlaması ile yakın zamanda 2 bin 500 kişiye daha istihdam sağlanacağını söyledi.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

Anadolu'da gayrimenkul fiyatları artacak!

İstanbul ve büyük şehirlerden kaçış aynı zamanda gayrimenkul sektörünü de yakından ilgilendiriyor. Anadolu'daki illerde gayrimenkul sektörünün canlanması, fiyatların artması bekleniyor.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

İstanbul'da kaçak hafriyatın önü alınamıyor!

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında 11 aktif hafriyat döküm alanı olmasına rağmen İstanbul’un her iki yakasında da kaçak dökümler olanca hızıyla sürüyor. Kaçak dökümler ürkütücü bir tablo olarak karşımıza çıkıyor.

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

Borçka Macahel Camisi restore ediliyor!

Anadolu'nun karakteristik camilerinden biri olarak ahşap mimariyle inşa edilen Artvin Borçka'daki Camili Köyü camisi yenileniyor.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

Kağıthane ve Sultanbeyli'den ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'a göre Avrupa yakasında Kağıthane ile Anadolu yakasında Sultanbeyli'den bugün ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak.

Anadolu OSBde kaç fabrika var Haberi

Anadolu OSBde kaç fabrika var


Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB’de üretime geçen 10 fabrikada yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlandığını, üretime geçme hazırlığında olan 50 fabrikanın tamamlaması ile yakın zamanda 2 bin 500 kişiye daha istihdam sağlanacağını söyledi. ODTÜ İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen eğitim programı kapsamında Anadolu OSB’yi ziyaret etti. Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, iş hayatında yaşadığı tecrübeleri ve Anadolu OSB’nin başarı öyküsünü, yakın zamanda iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ile paylaştı. 


Tuncay, “Mikro ve küçük ölçekli işletmelerin orta ve büyük ölçekli işletmelere dönüşme sürecinde kuluçka merkezi olma hedefi ile tohumlarını attığımız Anadolu OSB, bugün geldiği noktada üretim ve istihdam haline dönüştü. Hiçbir mali destek almadan küçük tasarrufl arla başlayan projeye işletmeleri...