30 / 04 / 2024

Anadolu Sigorta merkez binası yeni tasarımı

Anadolu Sigorta merkez binası yeni tasarımı

Günümüz çalışma kültürüyle birlikte değişen ofis algısı, firmaların kendi merkezlerine daha farklı bir gözle bakmasını tetikliyor. Anadolu Sigorta da bu değişimi köklü bir şekilde hissederek merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi...

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

İş Bankası belinizi büken vergilere ortak oluyor! MTV Ödemenizde indirim kampanyası sunuyor!

Vergilerin bel büktüğü günümüzde İş bankası aracılığı ile Maximum Kart’ınızla yada Anadolu Sigorta Birleşik Kasko Sigortası’nda Yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kmapnyanın detaylarını öğrenmek için haberimizi okuyun.

Merkez Bankası açıkladı... Kredilerle ilgili çok önemli karar!

Kredilerle ilgili kritik bir karara imza atan Merkez Bankası, bankaların tüketiciden krediler için istediği zorunlu sigorta uygulamasına son verildiğini duyurdu.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Merkez ofisler Anadolu'ya açılıyor!

Koronavirüs sonrasında ofis kültürü tamamen değişti. Uzaktan çalışma nedeniyle şirketler artık merkez ofislerine Anadolu'nun her yerinden eleman arıyor.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Mehmet Şencan: Zorunlu Deprem Sigortası ihmal edilmemeli!

Koronavirüs salgını sürecinde Marmara depremi geri planda kaldı. Salgınla depremin unutulmaması gerektiğini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Şencan, deprem sigortasının ihmal edilmemesine dikkat çekti...

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

Merkez Bankası TMSF'nin kiracısı olacak!

Bağımsız olduğu ve başkent Ankara’dan yönetileceği kanunla belirlenen Merkez Bankası için İstanbul’a taşınma kararı çıkarıldı. Merkez Bankası İstanbul'da, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kiracısı olduktan sonra 2022'de inşaatı tamamlanacak olan kendi binasına taşınacak...

Anadolu Hayat Emeklilik merkez ofisi Manzara Adalar'a taşındı!

Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Anadolu Sigorta merkez binası yeni tasarımı Haberi

Anadolu Sigorta merkez binası yeni tasarımı


Günümüz çalışma kültürüyle birlikte değişen ofis algısı, firmaların kendi merkezlerine  daha farklı bir gözle bakmasını  tetikliyor. Anadolu Sigorta da bu değişimi köklü bir şekilde hissederek merkez binasının hem yerini hem de tasarımını değiştirdi. Kavacık’a taşınan Anadolu Sigorta Genel Merkez projesinde Jones Lang LaSalle, Erginoğlu & Çalışlar ve Diem Mühendislik Mimarlık iş birliği dikkat...