27 / 04 / 2024

Anadolu Sokakları projesi

Anadolu Sokakları projesi

8.si düzenlenen Giresun Günleri’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Maltepe’de büyük bir alan üzerine kurulacak Anadolu Sokakları’nın bilgisini verdi.Kadir Topbaş "bu sokaklardan her biri Anadolu’nun bir yöresini gösterecek" dedi

Anadolu 1919 nerede? Anadolu 1919 fiyat listesi Eylül 2023!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinin fiyat listesi ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu 1919 projesi ile ilgili detaylar....

İşte Doğu Anadolu'daki 6 dev ulaşım projesi!

Karayolları 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum sınırları içerisinde 6 tünel projesi devam ediyor. Projelerle, Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlanacak.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi!

2018 yılıyla beraber konutta ödeme kolaylığı sunan kampanyalar artış gösterdi. 84 ay 0 faiz kampanyası ile canlanan konut sektöründe markalı konut projeleri dikkat çekiyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi...

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Üniversitesi'nde Deprem İzolatörü Test Merkezi Projesi!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Deprem İzolatörü Test Merkezi Projesi’ni de tanıttı. Türkiye’de ilk defa bir Deprem İzolatörü Test Merkezi kuruluyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi'nde çalışmalar sona yaklaştı!

Koçak “Sadece Erzurum’un değil Cumhuriyet Türkiye’sinin en büyük bilim projelerinden biri olan Doğu Anadolu Gözlemevi projesi, yaklaşık 5 yıldır sürdürülen çalışmalarla sona doğru yaklaşıyor.” dedi

AND Kartal Evleri daire fiyatları!

AND Kartal Evleri daire fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul projesi AND Kartal Evleri'nde 1.135 daire, 42 ofis ve 35 dükkan olacak...

Kepez'e Kent Meydanı ve Anadolu Arastası projesi yapılacak!

Kepez'de, içerisinde tarihi çarşı, şehitler anıtı, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa ediliyor.

İlkadım'da ‘Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi’ sürüyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kuyumcular Caddesi’ndeki çalışmaları kontrol etti. Başkan Tok, eski ticaret ve alışveriş merkezlerin canlı tutulması yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi tasarım ihalesi tamamlandı!

Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM)’nin yürüttüğü, Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG) Projesi kapsamında; döner kubbe tasarımı ve alımı ihalesi tamamlandı.

İBB Yaşayan Sokaklar projesini İstanbul’a uygulayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belçika’nın Gent şehrinde uygulanan Yaşayan Sokaklar Projesi’ni İstanbul’a uygulamak için düğmeye bastı. Seçilen iki pilot mahallede yeraltı otoparkları olacak.

Orta Anadolu Gelişim Projesi 2019'da tamamlanacak!

Orta Anadolu Gelişim Projesi adı verilen Ankara, Amasya, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Çankırı, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Tokat ve Sivas’ı kapsayan proje kapsamında 3 bin 360 tesis inşa edilecek.

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Anadolu Sokakları projesi Haberi

Anadolu Sokakları projesi

Giresun Federasyonu’nun himayesinde Feshane’de 8.si. düzenlenen Giresun Günleri’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Feshane’nin artık yoğun ilgiden dolayı bu tür programlar için yetersiz kaldığını, çevrede de yoğun trafik yaşanmasına sebep olduğunu söyledi. Yenikapı’da daha büyük bir alanda bu tür organizasyonların yapılması için çalışmalar başlattıklarını söyledi.


Gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması için de Maltepe’de de 5 Milyon 400 Bin metrekare büyük bir alanda Anadolu Sokakları diye bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Bu sokaklardan her biri Anadolu’nun bir yöresini gösterecek. O sokağa girdiğinizde adeta o bölgeyi yansıtan her şeyi bulabileceksiniz.


 Her şeyiyle özgün olacak ve 100 yıl öncesinin mimarisiyle orada bunu yaşatmak istiyoruz. Bunu neden yapıyoruz. Çünkü Türkiye bir kıta zenginliğini gösteren bir ülke. Ciddi bir mozaik derinliği...