18 / 05 / 2024

anadolu teknoloji mağazaları

anadolu teknoloji mağazaları

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde belli doygunluğa ulaşan teknoloji perakende zincirleri yüzünü Anadolu'ya çevirdi. Önceleri tereddüt ederek küçük illere yönelen şirketler, gördükleri ilgiden oldukça memnun

Akıllı mağazalar giderek yaygınlaşıyor!

Son yıllarda perakende sektöründe hızla artan rekabet ve teknoloji mağazalara da sıçramaya başladı. Akıllı ayna ve interaktif kabin gibi farklı projeler geliştiren şirketler, önümüzdeki dönemde akıllı mağazaların sayısını artırarak farklılaşmayı hedefliyor.

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Zarar eden teknoloji mağazaları küçülüyor!

Tüketici elektroniği sektöründe zarar eden teknoloji marketler küçülmeye gidiyor. Bimeks İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, firmaların şu anda mağaza kapatarak ya da daha küçük metrekareli mağazalara yönelerek maliyetleri düşürme yoluna gittiğini söyledi.

Wolf, Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluştu!

Wolf, yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluşurken tasarım, teknoloji ve uyumu da mutfaklara taşıyor.

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalar ile gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

anadolu teknoloji mağazaları Haberi

anadolu teknoloji mağazaları

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde belli doygunluğa ulaşan teknoloji perakende zincirleri yüzünü Anadolu'ya çevirdi. Önceleri tereddüt ederek küçük illere yönelen şirketler, gördükleri ilgiden oldukça memnun. Anadolu insanının teknoloji ve güleryüz beklediğini söyleyen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Oraya gidenler iyi iş yapıyor." dedi.

Genç ve dinamik nüfusa sahip olan Türkiye, teknolojiyi çok hızlı tüketir hale geldi. Özellikle cepte 3. neslin başlamasıyla internetin hızlı en ücra illerde de kolayca kullanılabiliyor olması, Anadolu insanının teknoloji tüketimini de artırdı. Buna büyük şehirlerde doygunluğa ulaşan tekno marketlerin bu illere yönelmesi eklenince, bu alanda tüketim patlaması yaşanıyor. Son dönemlerde büyük kentler dışındaki illere mağaza açan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Anadolu insanı teknolojiye, rekabete, iyi hizmet ve güleryüze aç. Bu illerde mağaza açanlar iyi...