01 / 05 / 2024

Anadolu Vakfı okul yatırımları

Anadolu Vakfı okul yatırımları

Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

İHH İdlib’de briket okul inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin İdlib ilinde briket okul inşa ediyor...

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'da 260 öğrenci kapasiteli okul açtı! 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'nın kuzeyinde bulunan Arusha eyaletinde yeni okul açtı. 260 öğrenci kapasitesi olan okulda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunuyor...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Anadolu’da 101 köy anaokuluna kavuşuyor!

Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği, “Anadolu’da 101 Köye 101 Anaokulu” kampanyasıyla anaokuluna gitme olanağı bulamayan çocukları okul öncesi eğitimle bir araya getiriyor.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Anadolu Vakfı okul yatırımları Haberi

Anadolu Vakfı okul yatırımları


Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Vakfın sağlıkla birlikte öncelik verdiği konulardan biri de eğitim. Gençlere vizyoner bakış açısı katmak amacıyla sadece burs programları değil, koçluk eğitimleri de veren vakıf, üniversite öğrencilerini deneyimli işadamları ve yöneticilerle bir araya getiriyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve geçen yıl 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor. 20 binden fazla gence eğitim bursu verdiklerini belirten Güven, "2013'te 3 milyon liralık burs verdik. Bu yıl rakamın 4 milyona çıkmasını bekliyoruz. 50 binden fazla öğrenci burs için başvurdu. Bu yıl da mentorluk programı başlattık. Gençlerimize aşçılıktan biniciliğe birçok alanda eğitim veriyoruz. Onları iş yaparak öğrenmeye teşvik ediyoruz" diyor. Sosyal Girişimci Gençler...