28 / 04 / 2024

anadolu yakası metro hatları son durum

anadolu yakası metro hatları son durum

2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan Anadolu yakasının ilk metrosu Kadıköy - Kartal metro hattının devamı olan Kartal-Kaynarca metro hattı istasyonlarında ince işçiliklerin sonuna gelindi...

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

Anadolu Yakası'ndaki 2 metronun 4 yeni hattına bakanlıktan onay!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak hayata geçirilecek 4 yeni hat için bakanlıktan onay geldi.

Anadolu Yakası'ndaki 2 metroya 4 yeni hat geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metro Hattı ve Kartal-Kaynarca Metro Hattı'nın devamı olarak toplamda 4 yeni hat yapılacak. İşte hat güzergahları...

Anadolu Yakası'nda konut fiyatları ikiye katlandı!

İstanbul'daki dev projeler, Anadolu yakasındaki emlak fiyatlarını hızlı artırdı. İstanbul Boğazı'nı Marmaray, inşaatı devam eden tüp geçit, metro hatları, üçüncü köprü, kentsel dönüşüm uygulamaları derken, Avrupa yakasındaki fiyatlar arttı.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Anadolu yakasındaki binalara cephe siluet modelleme projesi!

İstanbul'un ana ulaşımını sağlayan D-100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek..

anadolu yakası metro hatları son durum Haberi

anadolu yakası metro hatları son durum


2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan Anadolu yakasının ilk metrosu Kadıköy - Kartal metro hattının devamı olan Kartal-Kaynarca metro hattında çalışmalar devam ediyor. İstasyonlardaki ince işçiliklerin sonuna gelinen metro hattının Pendik durağında yürüyen merpenler için beton çekildi.


Metro hattı tamamlandığında Anadolu Yakası'nın ilk metrosu olan Kadıköy-Kartal Metrosu  Kaynarca'ya uzanmış olacak. 2012 yılında açılan ve hat uzunluğu 21,7 kilometre olan Kadıköy-Kartal Metro tüneli 16 yolcu istasyonuna sahip. Kartal-Kaynarca Metrosu'da hatta dahil olduğunda istasyon sayısı 19'a ulaşacak ve hattın uzunluğu 26,5 kilometreye çıkacak.


KADIKÖY-KAYNARCA 38.5 DAKİKA

6 Mart 2013 tarihinde ihalesi yapılan ve 2016 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan Kartal-Kaynarca metro hattıyla, Kadıköy-Kaynarca arası yolculuk süresi 38.5 dakikaya inmiş olacak.


Kartal-Kaynarca metrosu künye:

İşin Adı : Kartal-Kaynarca Metrosu  İnşaatı ve Elektromekanik 

Sistemler Temin,  Montaj...