02 / 05 / 2024

anadolu yakasında başlayacak konut projeleri 2017

anadolu yakasında başlayacak konut projeleri 2017

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Anadolu Yakası'nın en yeni projeleri...

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Anadolu Yakası'nda her 100 evden 50'si yıkıldı!

Türkiye'de kentsel dönüşüm süreci hızla devam ediyor. Anadolu Yakası'nda neredeyse her yüz evden kırk ya da ellisi, kentsel dönüşümün sonucu yıkıldı.

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Tünel Akvaryum ihale süreci Aralık ayında başlayacak!

Trabzon'da su altı canlılarının tanıtılması ve alternatif turizme katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilecek olan  "tünel akvaryum" için ihale süreci yakında başlayacak. 

Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak!

Mobilyacı Lazzoni girdiği otelcilik alanında yatırımlarına yenilerine ekliyor. Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak..

Anadolu Yakası prestijli projelerle değerleniyor!

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasında özellikle son yıllarda gerçekleştirilen projelerin bölgenin değerini artırdığını ve prestij kazandırdığını belirtiyor

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

anadolu yakasında başlayacak konut projeleri 2017 Haberi

anadolu yakasında başlayacak konut projeleri 2017


İstanbul'un Anadolu Yakası yeni projelere ev sahipliği yapıyor. Artan konut projeleriyle yatırımcıların yeni gözdesi olan Anadolu Yakası'nda konut almak isteyenlere yeni ve farklı tercihler sunuyor. 



1-) KARTAL'DA KARTAL WİNGS 


Kartal Wings projesi Ümran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 3 blokta 278 daire ve 9 ticari birimden meydana gelen Kartal Wings projesi Nisan 2019'da teslim edilecek.


1+1,2+1,3+1,4+1,5+2 loft dairelerine yer verillen Kartal Wings projesi 12 bin metrekare alanda inşa ediliyor.



Tel: 444 39 82

Web: kartalwings.com



2-) PANA YAPI'DAN DÖNÜŞÜM PROJESİ 


İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Brooklyn Dream projesi Pana Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Brooklyn Dream projesinde teslimler Haziran 2019'da yapılacak.


İki blokta 650 birimden meydana gelen Fikirtepe Brooklyn Dream projesinde 60...