08 / 05 / 2024

Anadoluda 11 kız yurdunun boyanmasına katkı sağladı

Anadoluda 11 kız yurdunun boyanmasına katkı sağladı

Filli Boya, Baba Beni Okula Gönder ( BBOG) Kampanyası kapsamında Anadolu’da yapılan 11 adet kız yurdunun boyanmasına katkı sağladı...

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Türk Kızılayı'ndan Ankara'da bina tadilat ihalesi 11 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi'nde Gayrimenkul İşletme ve Değerlendirme Faaliyet Alanı Koordinatörlüğü binasının tadilat ve onarımı için ihale düzenliyor...

Türk Kızılayı İzmir Urla'daki 3 arsayı satıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Genel Müdürlüğü, İzmir ili Urla ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkarıyor. İhale 4 Mayıs 2017 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Antalya Kızıldağ asfalta kavuştu!

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Tekirdağ Kızılpınar'a yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra 21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Ankara Kızılay'daki eski Danıştay binası yıkıldı!

Ankara Kızılay’da bulunan Cumhuriyet dönemi mimarisini taşıyan Danıştay binası, Ankara 11. İdare Mahkemesi’nin açılan tescil davasında yürütmeyi durdurma kararı vermesine karşın yıkıldı.

Gaziantep Kızılhisar'da 2 adet gayrimenkul: 17 milyon 248 bin TL!

Gaziantep İli Kızılhisar İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15:00'da ihale ediliyor.

Kızılay Çayyolu metrosu ne zaman açılacak?

Kızılay-Çayyolu metrosu ne zaman açılacak merak konusu. Test sürüşleri yapılan 11 istasyonlu metronun yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor. İşte Kızılay-Çayyolu arası yolculuk süresini 24 dakikaya indirecek metronun detayları…

Kızılay, Van Erciş'te 11 derslikli okul yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Van'ın Erciş İlçesi Eskiciler Köyü'nde 11 derslikli betonarme ilköğretim okul yapım işi ihale edecek. Firmalar ihale zarflarını en geç 6 Şubat 2014'e kadar teslim edecek...

Bingöl 'de kar yağışı nedeniyle 11 köy yolu ulaşıma kapandı!

Bingöl Valiliği Özel İdare Genel Sekterliği Yol Şubesinden alınan bilgiye göre kar yağışı nedeniyle il genelinde 11 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede karla mücadele ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Anadoluda 11 kız yurdunun boyanmasına katkı sağladı Haberi

Anadoluda 11 kız yurdunun boyanmasına katkı sağladı

Kurulduğu yıldan bu yana kurumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteren Filli Boya, Anadolu’da okumaya çalışan 1315 kızımızın daha renkli ve temiz olanaklarla eğitim görmeleri için Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardım girişimlerine ortak oldu.


Filli Boya, Baba Beni Okula Gönder Kampanyası kapsamında; Kars, Kahramanmaraş, Osmaniye, Bartın, Mardin, Gümüşhane, Iğdır, Siirt başta olmak üzere Anadolu’dan 11 adet kız yurdunun iç ve dış cephesinin boyanmasına katkı sağladı. 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından yürütülen Baba Beni Okula Gönder (BBOG) Kampanyası, Anadolu’da eğitim desteğine ihtiyaç duyan kız çocuklarına burs imkanı sağlamak amacıyla hayata geçirilmiş bir...