05 / 05 / 2024

AnadoluJet turkcell kampanyaları

AnadoluJet turkcell kampanyaları

Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet'ten 8 Aralık 2014'e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri, yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat edebilecek.

AnadoluJet duyurdu! AnadoluJet indirimli bilet fiyatı ne kadar?  İşte ucuz bilet kampanyası 9 Ağustos 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda aniden yükselişe geçen uçak biletlerinden sonra uçak firmaları kampanyalarını duyurmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolların tarafından yapılan kampanyaya AnadoluJet'te dahil oldu. İşte detaylar...

Sakın kaçırmayın! Turkcell Pasaj'dan Oppo A54'e 609 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj son zamanlarda yaptığı kampanyalar ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Şimdi ise Oppo'nun çok sevilen akıllı cihazlarından biri olan Oppo A54'e 609 lira indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da Oppo A54 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Turkcell 30.7 milyon TL'lik enerji tasarrufu sağladı!

Turkcell uyguladığı verimlilik ve tasarruf çözümleri sayesinde, 2014 yılında, 30,7 milyon TL’ye karşılık gelen 111 milyon kilovat saatlik enerji tasarrufu sağladı.

AnadoluJet turkcell kampanyaları Haberi

AnadoluJet turkcell kampanyaları


Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet'ten 8 Aralık 2014'e kadar gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahipleri, yalnızca tek bilet fiyatı ödeyerek 15 Aralık 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında dilediğince seyahat edebilecek. 


AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre şirket, Turkcell kurumsal hat sahiplerine özel yeni bir kampanya başlatıyor. 


Buna göre 8 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet'ten gidiş-dönüş uçak bileti satın alan Turkcell kurumsal hat sahiplerinin aldığı biletlerden biri bedavaya geliyor. AnadoluJet'i tercih eden Turkcell'liler 15 Aralık 2014-15 Ocak 2015 tarihleri arasında gönüllerince uçuyor. 


Her kurumsal kullanıcının yalnızca bir kez yararlanabildiği kampanyaya katılmak için AJET yazıp 5478'e SMS göndermek gerekiyor. Turkcell kurumsal hat sahipleri, SMS sonrası gelecek promosyon kodu ile www.anadolujet.com üzerinden kampanyaya katılabiliyor. 


AnadoluJet'in Kıbrıs ve tüm iç hat uçuşlarının dahil...