22 / 07 / 2024

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necdet Ergin imzasıyla kuruldu.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kaan Hotaman ve Metehan Ergin ortaklığında kuruldu.

Anakent Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anakent Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mecidiyeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necdet Ergin imzasıyla kuruldu.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Gülsa İnşaat-Bay Yapı ortaklığı Banu Ergin PR ile çalışacak!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti

Akdağ Kayak Merkezi'nin işletmesi Anakent İmar İnşaat'a devredildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis komisyon toplantısında 'Ladik-Akdağ Kayak Merkezi'nin işletmesi 10 yıllığına yüzde 99'u Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Anakent İmar İnşaat Ltd. Şirketi’ne verildi...

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necdet Ergin imzasıyla  kuruldu. 


Anakent Ergin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...