07 / 05 / 2024

Anamur Huzurevi temel atma töreni

Anamur Huzurevi temel atma töreni

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur İlçesi'nde hayata geçirilecek Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı. Törene Kaymakam Cengiz Cantürk'te katıldı.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli 25 Mayıs'ta atılıyor!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Anamur Huzurevi Projesi için mimari tasarımlar yapıldı!

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Yalova'ya 2 yeni huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

Yalova’ya 2 huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini, eski huzurevinin bulunduğu alanda da yeni bir huzurevi yapılacağını söyledi.

Şişli'deki Surp Agop Hastanesi'nin temel çalışmaları yarım kaldı!

Elmadağ'da yapılması planlanan Surp Agop Hastanesi ve Huzurevi inşaatı, Şişli Belediyesi'nde yaşanan sıkıntılara takıldı. Hastanenin temel çalışmaları yarım kaldı..

TANAP'ın temel yıl sonunda atılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasındaki Bakü zirvesinde TANAP projesi masaya yatırıldı. Toplamtıya Enerji Bakanı Taner Yıldız da katıldı. TANAP'ın temel yıl sonunda atılacak.

Temel Karadeniz kimdir?

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir? Temel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi...

Eşme'de 38 tesisin açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak'ın Eşme ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında millete hizmet ettiklerini söyledi. DSİ tarafından 21 tesisin açılışı ve 17 tesisin temeli atıldı...

Çubuk'ta huzurevi açılış töreni gerçekleştirildi!

Bakan İslam, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaşlıların sadece geçmiş değil "geleceğe yön veren yüz'' olduğunu söyledi.

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Konya-Karaman Hızlı Tren Projesi temel atma töreni gerçekleştirdi!

Konya - Karaman Hızlı Tren Projesi temel atma töreni gerçekleştirdi. Basın mensuplarıyla trenle Konya'dan Karaman'a hareket eden Elvan, Çumra İstasyonu' nda, trenden inerek partilileri selamladı.

Anamur Huzurevi temel atma töreni Haberi

Anamur Huzurevi temel atma töreni

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni için Belediye Meclis Salonu'nda toplanıldı.  Toplantıya Anamur Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Tuğrul Ayhan, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Huzurevi Projesi'nin Şantiye Şefi Mimar Ali Oğuz, Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Yönetimi ve muhtarlar katıldı.


 Anamur huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yapılacak.  Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Anamur'a yakışır bir huzurevi kazandırmak oluğunu söylerken 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 16.00'da Akarca Mahallesi 308. Sokak'ta Huzurevi Projesinin Temel Atma Töreni'ne herkesi davet etti.


Mersin...