22 / 05 / 2024

Anamur MHP Yeni Teşkilat Binası

Anamur MHP Yeni Teşkilat Binası

Türk´ün son Başbuğu Fikir, Dava ve Devlet Adamı Alparslan Türkeş, Ölümünün 19. Yıl dönümünde Mersin´in Anamur İlçesi´nde MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programla anıldı.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

İBB’nin yeni gazete büfesi ve çay bahçesi açma talebi reddedildi!

İBB’nin yeni gazete, çiçek büfesi ve çay bahçesi açma talebi, AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanmadı. CHP’li Tarık Balyalı, yandaşlara verileceği ileri sürülerek alınan ret kararını eleştirdi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı!

Mersin'in Anamur ilçesinde 80 yıl önce inşa edilen Eski Anamur Devlet Hastanesi yıkıldı. Eski hastanenin yerine yeni bir hastane binası kazandırılacak. 

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Çanakkale Ayvacıklılar yöreye özgü yeni konutlar istiyor!

Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem TBMM’nin gündeminde yer aldı. MHP Grubu adına söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ayvacıklılar'ın yöreye özgü yeni konutlar yapılmasını istediklerini söyledi.

Mersin Anamur'a yeni hal müjdesi!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek olan Anamur Hal Projesi’yle alakalı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de katıldı.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

Mersin MHP Yeni Teşkilat Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türk´ün son Başbuğu Fikir, Dava ve Devlet Adamı Alparslan Türkeş, Ölümünün 19. Yıl dönümünde Mersin´in Anamur İlçesi´nde MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programla anıldı.

Anamur ve Bozyazı'da yeni tesislerin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir, Anamur ve Bozyazı belediyelerinin Anamur ve Bozyazı ilçelerine kazandırdığı tesislerin açılışı yapıldı, yeni yatırımların temeli atıldı.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Çağıner Group Anamur'da otel ve AVM yapacak!

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

Anamur MHP Yeni Teşkilat Binası Haberi

Anamur MHP Yeni Teşkilat Binası

MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Belediye Başkanı Mehmet Türe´nin yanında Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora, Belediye Başkan Yardımcıları, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay ve çok sayıda partilinin katıldığı anma töreni, parti binası önünde 4 Nisan günü saat 20:00´de gerçekleşti.


Yeni Teşkilat Binası


Anma programı öncesi MHP ilçe Teşkilatı´na kazandırılacak olan ve projelendirilmesi Belediye Meclis Üyesi Mimar Berna Bahar tarafından yapılan, masrafları Anamur Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi´nde taşeron olarak çalışan işçiler ve Başkan Mehmet Türe ile İlçe Başkanı Erdal Bulut tarafından karşılanan Yeni Teşkilat Binası´nın temeli atıldı. İlçe Teşkilat Binası´nın hemen yakınlarında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda partili katıldı.


Burada söz alan MHP ilçe Başkanı Erdal Bulut Başbuğ´un yolunda ilerleyen Ülkücüler´in kendi emekleriyle Anamur MHP İlçe Teşkilatına bir...