29 / 04 / 2024

Anamur ve Bozyazı hizmetleri

Anamur ve Bozyazı hizmetleri

Mersin Büyükşehir, Anamur ve Bozyazı belediyelerinin Anamur ve Bozyazı ilçelerine kazandırdığı tesislerin açılışı yapıldı, yeni yatırımların temeli atıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Anamur'da bazı arazilerin satılması ve kiralanması meclis gündeminde!

Mersin'in Anamur ilçesindeki bazı arazilerin satılması ve kiralanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozyazı Mango İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozyazı Mango İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şuheyp Mendi ve Cem Kaya ortaklığında kuruldu.

Mersin Anamur'da bir istinat duvarı yurt binasının üzerine devrildi! 

Mersin'in Anamur ilçesinde istinat duvarı yurt binasının üzerine çöktü. Olay sonrası yurtta bulunan 40 öğrenci tahliye edildi ve başka yurtlara yerleştirildi...

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Anamur Dragon Çayı'nda kaçak yapılaşma arttı!

Mersin'in Anamur Dragon Çayı üzerinde bulunan Alaköprü Barajı, Hidroelektrik Santrali, kirlilik ve civarında yer alan gecekondu baraka yapılaşmalar nedeniyle yok oldu.

Anamur-Silifke arasındaki tünel tam gaz devam!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, "Anamur-Gazipaşa arasındaki 9 kilometrelik bir bölüm var o bölümün de ihalesini yapıp Gazipaşa'yla bağlantımızı süratle güçlendireceğiz" dedi...

EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali için özelleştirme ihalesi!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştiriliyor.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

ÖİB, 5 hidroelektrik santralini özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş. Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin işletme hakkını devrediyor. Özelleştirme ihalesi 24 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Anamur ve Bozyazı hizmetleri Haberi

Anamur ve Bozyazı hizmetleri

MERSİN Büyükşehir, Anamur ve Bozyazı belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışı yapılırken, yenilerinin de temeli atıldı. Projenin hedef nüfus kapasitesi iki kademe olarak hesaplanan tesisin ilk kademesi 2027 yılı, ikinci kademesi ise 2047 yılma göre tasarlandı. Arıtma yöntemi olarak "Uzun Havalandırmalı Aktif Çamur Sistemi" seçilen arıtma tesisinden çıkan atık su mevzuatlara uygun şekilde arıtılarak derin deşarj yoluyla Akdeniz'e deşarj edilecek.


Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Devraldığımız görev hem zor hem vebali büyük bir görev. Mersin genel idareden hak ettiği karşılığı maalesef yeterince alamamış. Eksiğimiz var ve bu eksikleri inşallah hep birlikte tamamlayacağız. Hiçbir belediye, ilçe, köy ayırımı yapmadan bütün insanlarımızın başta Mersin'in ve ülkemizin insanı olduğu bilinci ile hizmet verebilmenin gayretini güdüyoruz. Sizler de mutlaka gözlemliyorsunuzdur. Mersin genelinde çok büyük bir atılım...