21 / 05 / 2024

Anas Mohammad İnşaat iletişim

Anas Mohammad İnşaat iletişim

Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, Aygün Sokak'ta kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alı Abyad, Mohammad Belal Algundı, Anas Aldundı, M. Zagher Dınawı ve Fıras Mouhsen ortaklığında kuruldu. 

Anas Fatına İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Fatına İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anas Fatına tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anas Trading Company İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Trading Company İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Satıf tarafından 885 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Sultanahmet, Alemdar Mahallesi, Hacı Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, Aygün Sokak'ta kuruldu.

Anas Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Anas Grup İnşaat Anonim Şirketi, Kazım Anas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Tolga Anas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ataç İnşaat anasözleşmesini yayınladı!

Ataç İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi esas anasözleşmesini yayınladı. Yayınlanan sözleşmenin içinde sermaye, paylar ve payların devri gibi konular yer alıyor...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Anas Mohammad İnşaat iletişim Haberi

Anas Mohammad İnşaat iletişim
Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Şirket her türlü müteahhitlik,inşaat işlerini yüklenir.gerekli her türlü faaliyeti yapar..Bunun için arsa ve her türlü emlak satın alır ve satar. Şirket her türlü gıda ve market işleri ile iştigal eder,alır ve satar.Bunun için her işlemi yapar. Şirkket genel ticaret ile iştigal eder ve her türlü ticari metanın alım satımını,ithal ve ihtracını yapar. 


Anas Mohammad İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, Aygün Sokak, No:15 İç Kapı:...