17 / 05 / 2024

Anas Osama Altıkrıttı

Anas Osama Altıkrıttı

Cud Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Saad Badea Kaeree, Anas Osama Altıkrıttı tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Sarıyer, My Home'da kuruldu.

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Yastık altından 10 yılda 100 tona yakın altın çıktı!

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üst Yöneticisi Esen, bankalarla yürüttükleri yastıkaltı altının ekonomiye kazandırılması projesi kapsamında 10 yılda yaklaşık 100 ton altın toplandığını belirtti.

Zeytinburnu tramvay hattı yerin altına iniyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, İBB işbirliğiyle yürüttükleri Zeytinburnu'ndan geçen Kabataş-Bağcılar tramvay hattının yer altına alınma projesinin bitmek üzere olduğunu müjdeledi.

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

Nevşehir kalesi çalışmalarında bulunan yer altı şehri belediyeye devredilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir Belediyesi ile yürüttüğü Kale ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sırasında rastlanılan tarihi yer altı şehrinin bulunduğu alanı, belediyeye devretmeye hazırlanıyor.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Havsa'da alt yapı çalışmaları sonlandı!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesinin büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

Havsa'da 2013 yılında başlayan alt yapı çalışmaları bitti!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmalarını bitirdi!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Belediye gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları ile de ilçe merkezini farklı bir havaya bürüdü.

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Cityscape Fuarı'na katılan Sinpaş Holding, Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projelerini tanıttı.

Anas Osama Altıkrıttı Haberi

Anas Osama Altıkrıttı

Cud Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Saad Badea Kaeree, Anas Osama Altıkrıttı tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. 


Cud Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL VE İNŞAAT 1. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi  bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek; komisyonculuğunu yapmak, bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.  2. Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt...