18 / 05 / 2024

Anatoli Armada avmde anatoli mağazası açıldı

Anatoli Armada avmde anatoli mağazası açıldı

AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Egemen Bağış da, açılışta eşini yalnız bırakmadı.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Grup Enerji Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Can tarafından kuruldu.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum Armada Praxis fiyat!

Armada Praxis Villa & Residences projesinde satış süreci başladı. Lansmana özel fırsatlar sunulan projede fiyat listesi belli oldu. İşte Bodrum Armada Praxis fiyat...

Bodrum Armada Praxis satışa çıktı! Yeni proje!

Armada Praxis Villa & Residences projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor.

Anatoli Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Anatoli Armada avmde anatoli mağazası açıldı Haberi

Anatoli Armada avmde anatoli mağazası açıldı


AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazanın açılış kokteyline Beyhan Bağış ev sahipliği yaptı. Egemen Bağış da, açılışta eşini yalnız...