16 / 05 / 2024

Anatolia Plato

Anatolia Plato

Dizi sektöründeki büyüme beraberinde yeni bir 'sektör' doğurdu. Anatolia Plato'nun sahibi Rüstem Yurttaş, "Büyük bir plato ihtiyacı için şirketimize gelen talebi karşılayarak Topkapı Sarayı’nın benzerini bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ettik" dedi.

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var? Zeruj Mall marka listesi!

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te yer alıyor. Peki Zeruj Mall Anatolia’de hangi mağazalar var, Zeruj Mall Anatolia'da hangi markalar var, işte Zeruj Mall Anatolia mağazaları...

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik adres bilgisi!

Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Anatolia'ya nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve Zeruj Mall Pendik adresi bilgisi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Teknik Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Samancıoğlu, Gökhan Yaşar ve Gündüz Demircioğlu ortaklığında kuruldu.

Anatolia Plato Haberi

Anatolia Plato

Dizi sektöründeki büyüme beraberinde yeni bir 'sektör' doğurdu. Evlerden hastanelere, otellerden fabrikalara bir çok alan, adeta birer film platosu olarak kullanılıyor. Sektöre ciddi yatırım yapan firmalardan Anatolia Plato'nun sahibi Rüstem Yurttaş, "Büyük bir plato ihtiyacı için şirketimize gelen talebi karşılayarak Topkapı Sarayı’nın benzerini bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ettik" dedi.


Rüstem Yurttaş konu ile ilgili şunları kaydetti: ''2010 Yılında İstanbul'un dünya kültür başkenti olması nedeniyle sinema filmi için, büyük bir plato ihtiyacı için şirketimize gelen talebi karşılayarak Topkapı Sarayı’nın benzerini 1500 metrekarelik  bir alanda inşa ettik.


KARMIŞIK BİR SEKTÖR

Bu bizim için bir başlangıç oldu. Başarılı bir projenin devamında da sektörün ihtiyacına gelen talepleri değerlendirerek daha profesyonel bir plato inşasını gerçekleştirdik.


Dışardan bakıldığında görünenin aksine oldukça karmaşık bir sektör. Bir dizi yada...