29 / 04 / 2024

Anatolium Marmara nerede

Anatolium Marmara nerede

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...

IKEA, Anatolium Marmara'da 4 Mayıs'ta açılacak!

Kartal'da yer alan Anatolium Marmara 180 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. IKEA 4 Mayıs'ta dev projede mağaza açacak...

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

Kiler Marmara Evleri nerede?

7 blok şeklinde yükselen Kiler Marmara Evleri 800 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. Peki Kiler Marmara Evleri nerede?

Anatolium Marmara nerede Haberi

Anatolium Marmara nerede


Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası ile Kartal Soğanlık'ta hayata geçirilen Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor. 230 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin temel kazılarında 35 metre derine inildi.


60 bin metrekare kiralanabilir alan , 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu Kartal Anatolium Marmara'da İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası yer alacak. 


2 bin 500 araçlık otopark, kafeler, fast food alanları, sinema, çocuk oyun merkezi, etkinlik alanları, spa ve fitness merkezinin bulunacağı Anatolium Marmara'nın AVM kısmında kiralamalar MallExport tarafından yapılıyor. 


Kartal Adliye durağının yanı başındaki arazide yükselen Anatolium Marmara; Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Dragos'a 6 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Bostancı İskele'ye ise 10 dakikalık uzaklıkta...