03 / 05 / 2024

Anbar ve Küçükalide kentsel dönüşüm yapılacak

Anbar ve Küçükalide kentsel dönüşüm yapılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

Melikgazi Anbar ve Küçükali mahallerinde dönüşüm başlıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahallelerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi gazete’de yayınlandığını hatırlattı.

Kayseri Anbar ve Küçükali Mahallelerinde dönüşüm yapılacak!

Anbar ve Küçükali Mahallelerinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını hatırlatan Büyükkılıç, sıra şimdi kat karşılığı inşaat sözleşmesinde bunun için Meclisten karar alındığını söyledi

Kayseri Anbar ve Küçükali'deki dönüşüm resmileşti!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi gazete’de yayınlandığını söyledi.

Kayseri Anbar ve Küçükali'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Mahallesi'nde 592 adet konut satıyor!

TOKİ Giresun ili Merkez ilçesi Aksu ve Küçükköy Mahalleleri 592 adet konut, 2 adet ticaret merkezi, 2 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Söke'de doğa ve kültür derneği kuruldu!

Aydın'ın Söke ilçesinde Beşparmak Dağları 'nın korunması ve turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında Söke Beşparmak ( Latmos ) Doğa ve Kültür Derneği kuruldu.

TOBB İTO Sirkeci'de YİD modeliyle otel, iş ve kültür merkezi yapacak!

2006'da çalışmalarına başlanan ve 2010 yılında ihaleye çıkan TOBB İTO Sirkeci projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Son başvuru tarihinin 13 Nisan olarak belirlendiği projede otel, iş merkezi, toplantı ve kültür merkezi olacak...

Altındağ Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapım ihalesi 5 Mart'ta!

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi inşaat işini ihaleye çıkarıyor. 210 günde tamamlanacak Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nin ihalesi 5 Mart'ta yapılacak.

Kesikköprü Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 3 Mart'ta!

Kesikköprü Madencilik tarafından, Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" ÇED bilgilendirme toplantısı 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de köy kahvesinde yapılacak.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

1982 yılında odun ve kömür depoları kent dışına çıkartılmış!

1982 yılında İstanbul'da bulunan 387 odun ve kömür depoları Belediye'nin Alibeyköy, Yenibosna ve Ümraniye bölgelerinde belirlediği alanlara taşınmışlar. Beşiktaş Ihlamur semti de odun ve kömür depolarından temizlenen semtler arasındaymış.

Akyazı tünelinin sol tüpünün giriş ve çıkış kazıları birleştirildi!

Başkan Gümrükçüoğlu çift tüp olarak yapılan ve her tüpü 2.5 km uzunluğundaki Akyazı tünelinin sol tüpünün giriş ve çıkış kazılarının birleştirilmesi için yapılan törene katıldı.

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı 18 milyon TL'lik projelere yapacak!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, önümüzdeki iki yıllık süreçte hayata geçireceği projelerle, 18 milyon liralık yatırıma imza atacak..

Anbar ve Küçükalide kentsel dönüşüm yapılacak Haberi

Anbar ve Küçükalide kentsel dönüşüm yapılacak

16 Ekim 2015 tarihinde Bakanlar Kurulunca Afet Riski Altındaki Alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanununun 2. maddesine göre Anbar ve Küçükali mahalleleri Kentsel Dönüşüm için karar alındığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi belediyesi olarak Anbar ve Küçükali mahallelerinde biz belediye olarak kentsel dönüşü başlattık. Ancak mülk sahiplerine ödenecek kira, daire karşılığı takas gibi konularda bakanlar kurulu kararı gerekiyordu. Bu karar 16 Ekimde de alınmış olup bugün itibari ile resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğü girmiştir. Kayseri başta olmak üzere her iki mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Sıra kat karşılığı inşat sözleşmesinin yapılmasındadır. Bu konuyu da önümüzdeki hafta halleceğiz. Hani bir hafta içerisinde her iki mahallede inşaata başlanacaktır” dedi. Melikgazi Belediyesi olarak 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde başlatılan çalışmanın kısa sürede mülk sahiplerince anlaşılması...