18 / 05 / 2024

AND 2015 Zirvesi ne zaman

AND 2015 Zirvesi ne zaman

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

Gaziantep’te konut satışları arttı!

GAZİANTEP'te, Eylül ayında konut satışlarında adeta patlama yaşandı. 2015 yılı Eylül ayında Gaziantep’te 1780 konut satılırken, bu yıl satılan konut sayısı 2 bin 225'e yükseldi.

İnşaat sektöründe talep patlaması yaşandı!

Ne 15 Temmuz ne Moody’s konut satışlarının 2015’i geçmesini engelledi. Alınan önlemlerle faiz yüzde 1’in altına düşünce eylülde talep patlaması yaşandı. Sektördeki kampanyaların da etkisiyle yılsonu rekor satışla kapanacak.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Rusya’da inşaatta yüzde 4,6 düşüş yaşandı!

Rusya’da Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın 2015'in son çeyreğinde yıllık bazda yüzde 3,8 düştüğü bildirildi. Rosstat tarafından yapılan açıklamaya göre, perakende satış alanında 13,6, elektrik, gaz ve su üretiminde 3,4 ve inşaatta 4,6'lık düşüş yaşandı

2015'te alınan yapı ruhsatları yüzde 16,4 geriledi!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun şubat ayı sonuçları açıklandı. Rapora göre, konut ve konut dışı bina yapı ruhsatlarında 2015 yılında alınan toplam yapı ruhsatlarında geçen yıla göre azalma yaşandığı görüldü.

Moskova'da 2015 yılı konut satışlarında düşüş yaşandı!

Dünya emlak piyasalarının gözdelerinden biri sayılan Moskova’da, geçtiğimiz yıl konut satışlarında büyük düşüş yaşandı. Alınan bilgilere göre, 2015'te Moskova’da, yeni inşa edilen konutlar hariç, 113 bin 779 konut satışı gerçekleşti.

Gayrimenkul, 2015 yılının kazanan sektörü oldu!

Bugünün en parlak sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü 2015 yılı gibi inişlerin – çıkışların bolca yaşandığı ama sonunda bahar kıvamında rekora koşan bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de Pop-up mağaza konsepti yaygınlaşacak!

Perakende Günleri 2015 Zirvesi başladı. Atieh Group Yönetici Ortağı Dr. Bijan Khajehpour, Türk işadamlarına İran’daki yatırım fırsatlarını anlattı ve davet etti.

2015 Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İMSAD tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek.

Balıkesir Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Ticaret Odası tarafından organize edilen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Tourizmir Zirvesi 1-3 Ekim 2015'te!

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1 - 3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek.

İstanbul Finans Zirvesi 8-9 Eylül'de!

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi, 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek. Zirvenin ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olacak.

AND 2015 Zirvesi ne zaman Haberi

AND 2015 Zirvesi ne zaman

Anadolu Gayrimenkul, hem 2015 yılına merhaba demek hem de sektörün profesyonelleriyle yılı değerlendirmek için ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde bir etkinlik düzenledi. Projenin sahip olduğu özelliklerin yanı sıra etkinlikte dikkat çeken bir diğer konu da etkinliğin tüm detaylarının karbon ayakizini azaltacak şekilde gözden geçirilip, ona göre planlanmış olmasıydı.


Buluşmada hoş geldiniz konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Sektörün önemli profesyonelleri ile bir araya geldiğimiz ve fikirlerimizi beraberce geliştirdiğimiz bu etkinliklerin devamlılığı bizler için önemli ve bunu gerçekleştirebilmek için bu buluşmaları, düzenli ve kurumsal bir platforma taşımak için çalışmalar yapıyoruz. ’ dedi.

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarların biri olan Cityscape’de ‘En İyi Ticari Proje’ seçilen AND hakkında da konuşan Ali Baki Usta, ‘Anadolu Grubu’nun bugüne kadar pek çok...