21 / 05 / 2024

and European Property Avvards ödül

and European Property Avvards ödül

ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Avvards'tan toplam 4 ödül ile döndü.

AND Pastel'e European Property Awards’tan 5 yıldız ödülü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel projesi ile European Property Awards’ta başvuruda bulunulan 5 kategorinin tümünde ödüle layık görüldü.

AND European Property Awards’tan 4 ödül aldı!

Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND; Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde 4 ödüle layık görüldü.

AND'ye European Property Avvards'tan 4 ödül!

ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Avvards'tan toplam 4 ödül ile döndü.

Anadolu Grubu, European Property Awards'tan 4 ödül aldı!

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards'tan 4 ödülle döndü.

AND’ye European Property Awards’tan 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, AND ile European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödül alan AND Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne katılacak.

Anadolu Gayrimenkul European Property Awards’tan 4 Ödül birden aldı!

Anadolu Gayrimenkul’ün ilk projesi AND Londra’da düzenlenen European Property Awards’tan 4 Ödül ile döndü.

Anadolu Gayrimenkul’ün ilk projesi AND’ye Londra’da 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..

Trabzon'da turist sayısında rekor artış yaşandı!

Karadeniz Bölgesi''nin en önemli şehirlerinden Trabzon''a bu yılın ilk 9 ayında gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre iki kat arttı. Trabzon''da turist sayısında rekor artış yaşandı.

Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül!

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

Paşabahçe'nin yüzde 15,4'ü satıldı!

Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayii portföyündeki, toplam 33.3 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii hisselerini; 125 milyon euroya European Bank for Reconstruction and Development’a satmak için sözleşme imzaladı.

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Dana Choura tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı!

Yenişehir'de yeni belediye hizmet binası yapımına onay veren AK Parti, kapalı pazaryeri önündeki akaryakıt istasyonunun kaldırılmasına itiraz etti. Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı.

and European Property Avvards ödül Haberi

and European Property Avvards ödül

ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Avvards'tan toplam 4 ödül ile döndü. Londra'da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Avvards'da, AND; Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde 4 ödüle layık...