02 / 05 / 2024

AND Frekans evleri lokasyon

AND Frekans evleri lokasyon

"Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile basına tanıtılan  AND Frekans projesinde zemin altında depo alanları ile daireler genişletiliyor..

AND Frekans nerede? İşte lokasyon!

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde hayata geçirilecek AND Frekans projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Kars Karakurt Vadisi'nin kaya evleri turizme kazandırılacak! 

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Vadisi'nde bulunan kaya evleri ile peri bacalarını andıran doğal güzelliklerin turizme kazandırılması planlanıyor.

Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, bir yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla bitirmişti. Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, evleri ayırdı. Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor.

AND Frekans Evleri nerede?

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı!

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı sağlanıyor. AND Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Frekans projesinde toplamda 413 daire bulunuyor. 

AND Frekans 2018 fiyatları!

AND Frekans 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen projede deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

AND Frekans fiyat listesi 2018!

AND Frekans fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kartal'da E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

AND Frekans'ın lansmanı yapıldı! 309 bin TL'ye!

Anadolu Grubu’nun yeni projesi AND Frekans projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 309 bin TL'den başlıyor.

AND Frekans basın lansmanı 13 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, yeni projesi AND Frekans'ı tanıtmak için basın toplantısı düzenliyor.

AND Frekans fiyat ve ödeme planı!

Metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan AND Frekans Kartal projesinde 1. etap teslimleri Eylül 2020'de, tüm bloklar ise Mart 2021'de teslim edilecek..

AND Frekans teslimat!

AND Frekans teslimat tarihi haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje  "Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile tanıtılıyor.

AND Frekans evleri lokasyon Haberi

AND Frekans evleri lokasyon

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Frekans projesi İstanbuk Kartal'da AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde yer alıyor. 

3 blokta 413 konuttan meydana gelen AND Frekans Esentepe projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede deniz ve adalar manzaralı daireler de bulunuyor. 

"Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile basına tanıtılan  AND Frekans projesinde daire alanları brüt 52,70  metrekareden başlıyor. Proje 4 katlı, 18 katlı ve 22 katlı bloklar olarak dizayn edildi. 

İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan AND Frekans Evleri'nde  zemin altında depo alanları ile daireler genişletiliyor. 

Projenin en büyük bloğu olan Kartal AND Frekans'ta market, terzi, kuaför, banka şubeleri konut sahiplerinin günlük ihtiyaçları için hazır bulunuyor. 

Kartal AND Frekans 2018 fiyatları!

Kartal AND Frekans projesinde...