14 / 05 / 2024

AND Frekans satış ofisi

AND Frekans satış ofisi

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

İstanbul'da beklenen deprem konut satışlarını vurdu! 

Kahramanmaraş depremlerinden sonra yabancıya konut satışlarında düşüş yaşandı. Özellikle satışlarda en büyük darbeyi İstanbul aldı. Uzmanlar gerilemedeki unsurlardan ilkinin kentte beklenen büyük deprem olduğuna işaret etti.

Gayrimenkul sektöründe teşvik beklentisi!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgın kapsamında uygulanan kapanmalar ve alınan tedbirler de tüm sektörlerin durgunlaşmasına neden oldu. Peki gayrimenkul sektöründe bu süreçte neler yaşandı? Konut satış verileri neler anlatıyor? İşte ayrıntılar...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Martı Myra Otel'in satışı iptal edildi!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışının iptal edilmesine karar verildi. 

Martı Myra Otel'in satışıyla ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışın devamına dair bir karar getirilmediği takdirde satışın düşürülmesi kararının infazı kararı alındı.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Kredili konut satışlarında Eylül 2019'da rekor yaşandı!

Konut kredilerinde yüzde 1’in altında faiz ve 15 yıl vade konut satışlarında rekor getirdi. Eylülde 146 bin 903 konutla aylık oranda rekor yaşandı. Kredili satışlarda 4 katlık artış meydana geldi…

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

AND Frekans Evleri nerede?

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı!

AND Frekans'ta yüzde 1 KDV imkanı sağlanıyor. AND Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Frekans projesinde toplamda 413 daire bulunuyor. 

AND Frekans 2018 fiyatları!

AND Frekans 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen projede deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

AND Frekans fiyat listesi 2018!

AND Frekans fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kartal'da E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.

AND Frekans satış ofisi Haberi

AND Frekans satış ofisi

3 blokta toplam 413 daireden meydana gelen AND Frekans'ta bloklar 4 katlı, 18 katlı ve 22 katlı olarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.

Dairelerin brüt alanları 52,70 metrekareden başlıyor. Projenin ilk etabı AND Frekans 215’te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 215 konut bulunuyor.

imzasını taşıyan proje E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yükseliyor. AND Frekans 3 farklı bölüm, 3 farklı etaptan oluşuyor. 

AND Frekans'ta daire fiyatları 309 bin TL+KDV'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile ödeme yapılabilyior. 

Projede şirket bünyesinde vadelendirme seçenekleriyle birlikte kısa bir süre için anlaşmalı bankalar ile 60 ayda yüzde 0,99 – 120...