04 / 05 / 2024

AND Kartal satışa çıkıyor

AND Kartal satışa çıkıyor

Anadolu Gayrimenkul'ün merakla beklenen projesi AND Kartal'da lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. Sınırlı sayıdaki daireler öncelikli olarak şirket çalışanları ve ön talepte bulunanlara satılacak...

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Toyota'da Temmuz 2023 fiyatlar belli oldu! Toyota 926 bin 250 TL'de satışa sundu: Şaşırtan liste

Toyota, Temmuz ayı için güncellenen fiyat listesini açıkladı ve bu güncellemeyle birlikte modellerin fiyatlarında artış yaşandı. Markanın en popüler otomobili olan Corolla, Haziran ayına göre 100 bin lirayı aşan bir zamla satışa sunuldu. İşte Toyota'nın Temmuz 2023 fiyat listesi...

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kartal ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Şişli'deki 2 ASM binası satışa sunuldu!

İstanbul, Şişli’deki 2 aile sağlığı merkezi sahibinden sitesi aracılığıyla mülk sahibi tarafından satışa sunuldu. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Recep Koç, bu gibi durumların daha önceden de yaşandığını belirtti. 

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

Versus Dragos Kartal satış fiyatları!

Versus Dragos Kartal satış fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

DKY Ada satışa çıktı! 395 bin TL'ye!

DKY, Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ‘DKY ADA’yı satışa sundu.

AND Pastel Kartal satış fiyatları!

''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan AND Pastel Kartal satış fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. Proje 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor.

Zer Kartal Evleri 27 Eylül'de satışa çıkıyor!

Zer Kartal Evleri Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. 27 Eylül'de satışa çıkacak olan projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

AND Kartal satışa çıkıyor Haberi

AND Kartal satışa çıkıyor

Anadolu Gayrimenkul'ün merakla beklenen projesi AND Kartal'da lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. 


Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk yatırımı AND Kartal için düğmeye bastı. Bir süredir ön talep toplanan AND Kartal projesinde lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. 


Sınırlı sayıda daireler öncelikli olarak şirket çalışanları ve ön talepte bulunanlar için satışa sunuluyor. Ön talepte bulunan kişiler, randevu ile satış ofisine davet ediliyor. Tamamlandığında 5 bin 500 kişinin yaşayacağı AND Kartal projesi Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre mesafede yer alıyor. 


Vahdet...