29 / 04 / 2024

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.



Yazın en sıcak günleri yaşanırken, adeta her gün yeni bir sıcaklık rekoru kırılıyor. Vatandaşlar da evde, iş yerinde veya başka bir ortamda serinlemek için vantilatör alımlarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü görücüye çıkardı. Aynı zamanda, peşin fiyatına 3 taksit, bir yıl ve iki yıl ek garanti imkânı da bulunuyor.

Vantilatörler konutlarda, iş yerlerinde ve endüstriyel alanlarda kullanılan ve sıcak yaz günlerinde pek çok kişi tarafından tercih edilen cihazlardır. Vantilatörler, havayı hareket ettirerek ortamdaki sıcaklığı düşürür ve bununla beraber serin bir ortam yaratır.

MASAÜSTÜ VANTİLATÖRLER

Masaüstü vantilatörler, konutlarda veya iş yerlerinde kişisel kullanım için idealdir. Genel olarak küçük, taşınabilir ve hafif oldukları için, bireylerin istedikleri yere taşımaları kolaydır. Bu tür vantilatörler genel olarak düşük fiyatlıdır ve aynı zamanda, genellikle iki veya üç hız ayarı vardır.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

EV TİPİ VANTİLATÖRLER

Ayaklı vantilatörler, gene olarak konutlarda veya ofislerde daha büyük alanları serinletmek amacıyla kullanılır. Genellikle yükseklik ayarı yapılabilen ayakları ve farklı hız ayarları bulunur. Bazı modeller, rüzgâr yönünü değiştirme özelliğine sahiptirler. Böylece, hava akışının doğru yönde olmasına imkân verir.

Peki, Kumtel KTF-300 vantilatörün teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön