02 / 05 / 2024

and meydna kozyatağı

and meydna kozyatağı

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022! İşte Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 5 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 5 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu! İşte fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 23 Mart 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

AND Ofis Kozyatağı projesi Ekim'de açılacak!

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Anadolu Grubu'nda Kozyatağı'nda projeye başlıyor!

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

And projesi 2015'te teslim edilecek!

Anadolu Grubu 'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi AND, istanbul Kozyatağfnda, E-5 Karayolu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde yükseliyor.

Anadolu Grubu AND projesi 2015'te teslim!

Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi AND, istanbul Kozyatağfnda, E-5 Karayolu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde yükseliyor.

AND Kozyatağı, 2015 yılının ikinci yarısında teslim edilecek!

Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND'de inşaat çalışmaları sürüyor. Projede teslimlerin 2015 yılının ikinci yarısı içinde yapılacağı tahmin ediliyor.

Tisan yarımadası beyaz evleri ile Bodrum'u andırıyor!

Sahip olduğu 321 kilometrelik sahiliyle öne çıkan Mersin'de bulunan ve dağların ardında saklı kalmış koyda yer alan Tisan Yarımadası, beyaz evleri ileadeta Bodrum'u andırıyor.

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu.

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

and meydna kozyatağı Haberi

and meydna kozyatağı

Harvard Business Review’in düzenlediği “Akıllı Ofisler ve Mobilite” etkinliğinin platin sponsoru Anadolu Gayrimenkul oldu. İş dünyasının profesyonellerini bir araya getiren etkinlikte açılış konuşmasını yapan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, hızla değişen  ve gün geçtikçe gelişen teknoloji ile birlikte, gayrimenkul sektörünün bu değişim ve gelişimle birlikte yaşadığı dönüşüme dikkat çekti. Usta, ‘’Teknolojik gelişmeler ile birlikte iş yaşamında da köklü değişiklikler yaşanmakta ve iş yapış modelleri yeni yönlere doğru evrilmektedir. Bu evrilme ile iş yaşamının sürdürüldüğü ofis binalarında teknik gereksinimler değişim göstermektedir. Gayrimenkul sektöründe bu teknik gereksinimlere çözümler sunabilecek yeni nesil ofis binaları ön plana çıkmaya başlamıştır. Burada önemli olan nokta bugününün ihtiyaçlarına cevap verebilen yapıların, yarın yetersiz kalmamalarıdır. Bu hızlı gelişim ve değişime uzun vadede ayak uydurabilecek, zamansız...