08 / 05 / 2024

AND Pastel ödül

AND Pastel ödül

AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel 2016’ya damgasını vurdu. Türkiye’nin en iyi konut projesi seçilen AND Pastel’in başarıları ülke sınırlarını aştı, “Konut Peyzaj Mimarisi” kategorisinde Avrupa’nın en iyisi oldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu!

AND Gayrimenkul, 2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de, geçen sene ilkinin düzenlendiği ‘’AND Pastel Çocuk Meclisi’’ni yeniden kurdu.

10 yıllık konut kredisinin 5 yılı AND Pastel'den!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen AND Pastel projesinde yüzde 20 peşin indirime ek yüzde 0,59 faiz oranı ile konut kredi süresini yarı yarıya düşürüyor. 

AND Pastel'de yılın son kampanyası!

AND Pastel'de yılın son kampanyası başladı. Kampanya kapsamında projeden yüzde 0,98 faiz oranı, 10 indirim ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

AND Pastel Esentepe ev fiyatları!

AND Pastel Esentepe ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. iki blok olarak hayata geçirilen AND Pastel projesinde ilk teslimler 2018 yılının Haziran ayında yapılacak...

AND Pastel Projesi daire fiyatları!

AND Pastel Projesi daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Evleri'nde cazip ödeme şekilleri sunuluyor...

AND Pastel ödül Haberi

AND Pastel ödül

2016 yılında Türkiye’de AND Pastel rüzgarı esti. AND Kozyatağı ile tam 8 ödül elde eden AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel de ödüle doymadı. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden Sign of the City Awards’ta AND Pastel devam eden kategorisinde “En İyi Konut” seçildi. 


Türkiye’nin en iyisi olan AND Pastel’in başarıları ülke sınırlarını da aştı. European Property Awards’tan başvuruda bulunulan 5 kategorinin 5’inden de ödül alarak döndü. AND Pastel yarışmanın Dünya klasmanı olan  “International Property Awards”ta ise “Konut Peyzaj Mimarisi” dalında Avrupa’nın en iyisi olmayı başardı. 


Sadece mimari ve geliştirme alanlarında ödül almakla kalmayan AND Pastel, www.andpastel.com web sitesi ile de Dünya’nın en iyilerinin seçildiği Interactive Media Awards ödüllerinde gayrimenkul sektörünün en iyileri arasında yerini aldı.


Ulaşılması zor bir çok başarıya...